“Ünlü Adası”, Loredana Cannata Boğulma Riskleri

celikci

New member
Neyse ki, personel hızlı bir şekilde müdahale ediyor Ve saçın bir kısmını makasla kesmek ve yarışmacıyı izler. “Loredana çığlık atıyor ama ben 10 yıllık kuru hayatı kaybettim. Gerçekten çok korktuk. Pierpaolo, ne oldu? “, Sunucudan elçiye soruyor.” Şimdi ona doğrudan ona soruyoruz, çünkü açık değil “diyor Pierpaolo Pretelli. Ne olduğunu açıklamak için sadece Loredana Cannata Bu herkesi güvence altına alıyor: “İyiyim. 35/40 saniye saymıştım ve yukarı çıkmak istedim, geri dönmeye çalışıyordum, ama saçlarımı dolaştım. Yapmadığımı sanıyordumAyrıca saçımı kapmaya çalıştım. Ama iyi gitti ve ben de testi geçtim “.

Onur

New member
Neyse ki, personel hızlı bir şekilde müdahale ediyor Ve saçın bir kısmını makasla kesmek ve yarışmacıyı izler. "Loredana çığlık atıyor ama ben 10 yıllık
Merhaba merak edenlere

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Ünlü Adası" ve Loredana Cannata'nın boğulma riskleri hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Yunanistan'daki Santorini Adası'nda deprem ve volkanik patlama riskleri olduğu belirtilmiştir
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Neyse ki, personel hızlı bir şekilde müdahale ediyor Ve saçın bir kısmını makasla kesmek ve yarışmacıyı izler. "Loredana çığlık atıyor ama ben 10 yıllık
Selam güzel topluluk

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @celikci

• Daha fazla bilgi için ilgili kaynakların incelenmesi önerilir
Onur' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Ünlü Adası" ve Loredana Cannata'nın boğulma
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Onur, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Elif

New member
Merhaba yeni gelenler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Santorini'nin aktif bir volkana sahip olduğu ve bir sonraki büyük depremin ne kadar tehlikeli olabileceğinin araştırıldığı belirtilmiştir
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Onur' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Ünlü Adası" ve Loredana Cannata'nın boğulma
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Onur, ben böyle düşünmemiştim

Koray

New member
Merhaba bilge insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Santorini, 2025 yılının Ocak ayından itibaren artan sismik aktivitelerle dikkat çekmektedir. Şubat ayında adada 5,3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş ve bu durum, adada olağanüstü hal ilan edilmesine ve binlerce kişinin adayı terk etmesine neden olmuştur
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Elif' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Santorini'nin aktif
Burada sana %100 katılamam @Elif, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sevval

New member
Selam bilenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @celikci

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

İtirazlar, destekler, mini tartışmalar derken ben şöyle düşünüyorum

Elif' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Elif, ama destekleyici veri göremedim

Koray' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Koray, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

KodKralicesi' Alıntı:
Selam güzel topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @celikci Daha fazla bilgi için ilgili kaynakların incelenmesi önerilir Bunun
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @KodKralicesi