Brüksel Lahanası

Beykozlu

New member
Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram brüksel lahanası
  • 1 kase yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Sıvı yağ
Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Temizleyip yıkadığımız brüksel lahanaları haşlamak için tencereye alalım üzerine bir ölçü sıcak su ve bir çay kaşığı tuz ekleyip haşlayalım.
  2. 5 dakika kadar haşlanan lahanaları süzelim.
  3. İyice süzülen lahanaları kızgın yağda artlı önlü kızartalım.
  4. İyice kızaran lahanaları servis tabağına alıp üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirip yada sarımsaklı yoğurt üzerinde koyarak servis yapalım.
Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst