Zerzevat Püreli Kereviz

Beykozlu

New member
Zerzevat Püreli Kereviz Tanımı İçin Materyaller

  • 5-6 adet kereviz
  • 2 adet limon
  • 2 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 kase bezelye haşlanmış
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz
Zerzevat Püreli Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle kerevizleri yıkayıp üzerine iki adet limon sıkıp, iki su bardağı su ile pişmeye bırakıyoruz .
  2. Ben tavada yaptığım için suyu üzerini geçmedi siz çapı daha dar olan bir tencere kullanırsanız 1 su bardağı su da olur.
  3. Onlar pişerken küçük küçük doğranmış patates ,bezelye ve havuçları haşlayalım.
  4. Haşlanan garnitürümüzü patates ezeceği ile ezelim .
  5. Pürüzsüz bir kıvam aldıktan daha sonra yoğurdu ekleyelim .
  6. Tuzumuzu koyalım ,iyice karıştıralım.
  7. çabucak sonrasında krem şanti torbası ile pişmiş kerevizlerimizin içini dolduralım.
  8. Krem şanti poşetiniz yoksa buz dolabı poşetinin ucunu hayli az keserekte doldurabilirsiniz. Üzerine mısırlarımızı serpelim ve hazır ????.
Zerzevat Püreli Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst