Yeni Honor Magic6 Pro ve Lite'ı test ettik ve size en uygun olanı bu

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Magic6 Pro, yapay zeka avucunuzun içinde


Yüksek aralık için şirket yeni Magic6 ProQualcomm'un şu ana kadar telefonlar için ürettiği en güçlü çip olan Snapdragon 8, 3. nesil işlemciyi entegre etmesiyle öne çıkan bir cihaz.

Bu, özellikle video oyunları gibi daha yüksek performans gerektiren uygulamalarda, ancak özellikle cihazın eşzamanlı görevleri yerine getirmesi gereken yapay zeka işlevlerinde belirgindir.

Bir örnek, bir aramayı yanıtlamak gibi bazı uygulamaları yalnızca gözlerinizi ekrandaki belirli yerlere yönlendirerek kullanmanıza olanak tanıyan bir işlev olan Magic Capsule'dür.

Ayrıca, metin içeriğini diğer uygulamalarda sürtünme olmadan kullanmak için sürükleyebileceğiniz Portal Magic'in yanı sıra, uygulamalarındaki kullanıcı davranışını anlama yeteneğine sahip MagicOS 8.0 işletim sistemine de sahiptir.

Telefonun bile kendi MagicLM geniş dil modeli var; bu modelle, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan bir talimattan kullanıcının görüntülerinin yer aldığı düzenlenmiş bir video oluşturulabiliyor.

Öte yandan ekranı 5.000 nit olup, bu da onu, mekanın ışığından etkilenmeden iç veya dış mekanlarda pratik olarak her yerde kullanım için ideal hale getirir ve ayrıca daha ucuz olan versiyonu gibi bir malzeme olan Nano Kristal Kalkan ile korunur. çizilmelere ve düşmelere karşı daha dayanıklı hale getirir.

Kameralar söz konusu olduğunda, ailenin küçük erkek kardeşi arasındaki temel fark, Honor'un spor fotoğrafçılığında yararlanmak istediği, hareketi tespit etme teknolojisine sahip olduğundan yapay zekanın da etkili olduğu bir telefoto kullanılmasıdır.

Bütçenize göre en iyi telefon hangisi?


Her ikisi de kendi aralıklarında oldukça yetkin seçeneklerdir ve her şey sahip olduğunuz bütçeye bağlı olacaktır. Magic6 Lite'ın fiyatı 9.999 peso, Pro sürümün ise fiyatı 28.999, ki bu oldukça önemli bir adımı temsil etse de önümüzdeki dört yıl boyunca Android güncellemelerini alacak olması avantajına sahip.
 
Üst