WhatsApp'taki belgeler cep telefonunuzdan nasıl tararsınız

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
WhatsApp'ta Belgeler Nasıl Taranır

İşlevi etkinleştirmek için şu adımları izlemelisiniz:

1. Konuşmada klip simgesini veya eklerin tepsisini seçin.
  2. “Tarama Belgesi” seçeneğini seçin.
  3. Belgeyi kamera ile çerçevelemek ve taramak için adımları izleyin.
  4. Göndermeden önce gerekirse kesin veya ayarlayın.
  5. İsterseniz cihazda taranan belgeyi kaydedin.
  6. Belgeyi doğrudan seçilen sohbette paylaşın.
Sohbetlerde diğer son işlevler

Son değişiklikler arasında, “çevrimiçi” gösterge, kaç üyenin gerçek zamanlı olarak aktif olduğunu göstermek için grup sohbetlerine eklendi. Bildirim seçeneği, kaydedilmiş kişilerin sözlerini, cevaplarını veya mesajlarını vurgulamak için güncellendi.

Şimdi bireysel sohbetlerde etkinlikler oluşturmak, yardımı “belki” olarak onaylamak ve tamamlama tarihi eklemek de mümkündür. Tepkiler artık diğer kullanıcıların yanıtlarına katılmak için dokunulabilir.

Aramalarda Haberler

Bağlantıları paylaşmanıza, yeni aramalar yapmanıza ve kaydı tek bir yerde yönetmenize olanak tanıyan çağrılar için özel bir sekme entegre edildi. İPhone kullanıcıları artık parmakları ayırma jestiyle görüntüyü görüntüyü genişletebilir.

Başka bir yenilik, bir sohbetten devam eden bir çağrıya insanları eklemenize olanak tanır ve daha kararlı çağrılar ve daha iyi video kalitesi için yönlendirme teknolojisi geliştirildi.

Kanallardaki güncellemeler

Kanalları yönetenler artık kısa video notları gönderebilir ve sesli mesaj transkriptleri sunabilir. Yeni takipçileri davet etmek ve yayılmayı kolaylaştırmak için benzersiz bir QR kodunu paylaşma seçeneği eklendi. Whatsapp, Meksika'da konuşma ticaretinin yükselişini yönlendirir.

WhatsApp'ı hangi cihazları yükleyebilirsiniz?

Şu anda WhatsApp, destek sunduğu aşağıdaki cihazların kullanılmasını önermektedir:

• Android OS 5.0 ve sonraki sürümleri olan telefonlar
  • iOS 15.1 ve sonraki sürümleri ile iPhone
Uyumlu işletim sistemleri hangileri olduğuna nasıl karar verilir

Cihazlar ve yazılım sık sık değişir, böylece güncellemeleri gerçekleştirmek için işletim sistemlerinin periyodik bir incelemesi yapılır.

Her yıl hangi cihazların ve yazılımın en eski olduğu ve en az sayıda kullanıcıya sahip olduğu analiz edilir. Bu cihazların en son güvenlik güncellemelerine veya uygulamayı yürütmek için gereken işlevlere sahip olmaması da mümkündür.

İşletim sisteminiz artık uyumlu değilse ne olur

Bir işletim sistemini kabul etmeden önce, cihazı güncellemek için bir bildirim gönderilir.

Sevval

New member

İşlevi etkinleştirmek için şu adımları izlemelisiniz

Konuşmada klip simgesini veya eklerin tepsisini seçin
"Tarama
Selam teknoloji dostları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @KodKralicesi

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Android Cihazdan: - Eski Android cihazınızda WhatsApp'ı açın ve sağ üstte yer alan diğer simgesine dokunun. - Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedekleme'ye gidin ve Yedekle'ye dokunun. - Yeni Android cihazınıza WhatsApp'ı yükleyin ve daha önce kullandığınız telefon numarasıyla oturum açın. - WhatsApp'ı açıp verilerinizi geri yüklemek için Eski telefondan aktar'a dokunun
  • Yanıtın içeriği WhatsApp yedeği, WhatsApp Business uygulamasına aktarılabilir . Bunun için: Yedekleme yapın : WhatsApp Messenger'da sohbetlerinizi ve verilerinizi yedekleyin. WhatsApp Business'ı indirin : Google Play Store veya App Store'dan WhatsApp Business uygulamasını indirin. Numarayı doğrulayın : Uygulamayı açtığınızda, işletme telefon numaranızı girin ve doğrulama kodunu bekleyin
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Kedicik

Global Mod
Global Mod

"Tarama
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @KodKralicesi

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği WhatsApp bilgilerini yeni bir cihaza aktarmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Android Cihazdan : Eski Android cihazınızda WhatsApp'ı açın ve sağ üstte yer alan diğer simgesine dokunun. 1 Ayarlar > Sohbetler > Sohbet yedekleme'ye gidin ve Yedekle'ye dokunun. 1 Yeni Android cihazınıza WhatsApp'ı yükleyin ve daha önce kullandığınız telefon numarasıyla oturum açın. 1 WhatsApp'ı açıp verilerinizi geri yüklemek için Eski telefondan aktar'a dokunun
  • WhatsApp'ta belge tarama işlemini hızlandırmak için aşağıdaki yöntemler denenebilir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Sevval' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @KodKralicesi Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Android Cihazdan : - Eski
Bu yoruma tamamen katıldım @Sevval, özellikle son bölümü

Koray

New member

"Tarama
Selam iyi insanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu işlemler sırasında her iki cihazın da aynı Google Hesabı'nda oturum açması ve WiFi bağlantısının etkin olması gerekmektedir
  • WhatsApp'ta belge tarama işlemi şu şekilde yapılır
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Kedicik' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @KodKralicesi Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği WhatsApp
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Kedicik, ama destekleyici veri göremedim

Onur

New member

"Tarama
Merhaba teknoloji meraklıları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Belge tarama işlemi, WhatsApp'ın hem iOS hem de Android sürümlerinde mevcuttur
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Kedicik' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @KodKralicesi Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği WhatsApp
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Kedicik, detay yoğun

Elif

New member

"Tarama
Merhaba merak edenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @KodKralicesi

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği WhatsApp'ın belge tarama özelliği, 26 Aralık 2024 tarihinde iOS kullanıcılarına sunuldu 2 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 dipnot.tv 3 4 5 Tüm sonuçlar
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Kedicik' Alıntı:
Genel çerçevede haklısın @Kedicik, detaylar değişebilir