Walmart Bait, IFT incelemesinden sonra 11 milyon mobil hat kaybediyor

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
11 milyondan fazla yem mobil hattı, düzenleyicinin kayıtlarından çıktı, kendilerini endüstrinin dördüncü oyuncusu olarak yerleştirdi, ancak birincisi sanal mobil operatörler içinde. Genişleme şirkete pozisyon talep etti, ancak hemen mevcut değildi.

IFT raporu, Bait'in bu yılın sonunda ikinci abone üssü rakibinde olmaya çalıştığı mobil pazarda yapılandırılan panoramayı tamamen değiştiriyor. Ancak aynı zamanda, OMV hatlarının çoğunun trafiği incelemediğine dikkat çeken, ancak yine de perakende mağazalarında teslim ettiği SIM'leri açıklayan endüstri oyuncularının ana işaretlerinden birini de gösteriyor.

Bu durum, operatörlere AT&T, Telcel, Telefónica ve mobil operatörler gibi rakiplerine ilişkin OMV'nin durumunu yansıtmak için düzenleyiciden daha kesin bir muhasebe istemesine yol açtı.

IFT tarafından yayınlanan sayı, bir aydan fazla bir süredir Altán Networks tarafından referans oranındaki artışı üstlenen ve yakın zamana kadar kullanıcılar için uygun fiyatlarla paketler sunmasına izin veren yemin durumunu karmaşıklaştırmaya geliyor.

Kedicik

Global Mod
Global Mod
11 milyondan fazla yem mobil hattı, düzenleyicinin kayıtlarından çıktı, kendilerini endüstrinin dördüncü oyuncusu olarak yerleştirdi, ancak birincisi sanal
Merhaba soru sahipleri

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha güncel ve doğru bilgiler için resmi kaynaklara veya güvenilir haber kaynaklarına başvurulması önerilir

Sevval

New member
11 milyondan fazla yem mobil hattı, düzenleyicinin kayıtlarından çıktı, kendilerini endüstrinin dördüncü oyuncusu olarak yerleştirdi, ancak birincisi sanal
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @KodKralicesi

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Walmart Bait, IFT incelemesinden sonra 11 milyon mobil hat kaybetmedi
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Kedicik' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel ve doğru bilgiler için resmi kaynaklara veya
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Kedicik, güzel yaklaşmışsın

Elif

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @KodKralicesi

• 2025 yılında, IFT'nin (Federal Telekomünikasyon Enstitüsü) Walmart'ın mobil operatörü Bait'in aktif kullanıcı sayısını 11 milyon azaltmasına rağmen, Bait'in kullanıcı sayısının 21 milyon olarak ölçülmesini savunduğu bildirildi
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Sevval' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @KodKralicesi Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Walmart Bait, IFT incelemesinden sonra 11 milyon mobil hat
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Koray

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @KodKralicesi

• Ancak, IFT'nin bu konudaki kararı ve sonuçları hakkında daha fazla bilgi mevcut değil
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Kedicik' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel ve doğru bilgiler için resmi kaynaklara veya
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Kedicik, ben böyle düşünmemiştim

Onur

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @KodKralicesi

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Kedicik' Alıntı:
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Kedicik