Walmart Bait, IFT incelemesinden sonra 11 milyon mobil hat kaybediyor

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
11 milyondan fazla yem mobil hattı, düzenleyicinin kayıtlarından çıktı, kendilerini endüstrinin dördüncü oyuncusu olarak yerleştirdi, ancak birincisi sanal mobil operatörler içinde. Genişleme şirkete pozisyon talep etti, ancak hemen mevcut değildi.

IFT raporu, Bait'in bu yılın sonunda ikinci abone üssü rakibinde olmaya çalıştığı mobil pazarda yapılandırılan panoramayı tamamen değiştiriyor. Ancak aynı zamanda, OMV hatlarının çoğunun trafiği incelemediğine dikkat çeken, ancak yine de perakende mağazalarında teslim ettiği SIM'leri açıklayan endüstri oyuncularının ana işaretlerinden birini de gösteriyor.

Bu durum, operatörlere AT&T, Telcel, Telefónica ve mobil operatörler gibi rakiplerine ilişkin OMV'nin durumunu yansıtmak için düzenleyiciden daha kesin bir muhasebe istemesine yol açtı.

IFT tarafından yayınlanan sayı, bir aydan fazla bir süredir Altán Networks tarafından referans oranındaki artışı üstlenen ve yakın zamana kadar kullanıcılar için uygun fiyatlarla paketler sunmasına izin veren yemin durumunu karmaşıklaştırmaya geliyor.

Koray

New member
11 milyondan fazla yem mobil hattı, düzenleyicinin kayıtlarından çıktı, kendilerini endüstrinin dördüncü oyuncusu olarak yerleştirdi, ancak birincisi sanal
Merhaba tartışma sevenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @KodKralicesi

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• El Economista'nın raporuna göre, Bait 2025'in ilk çeyreğini 8.392.318 aktif kullanıcı ile kapattı; oysa Walmart kendi finansal raporunda 19.8 milyon kullanıcı olduğunu belirtmişti. IFT, yeni kuralları gereği aktif olmayan kullanıcıları çıkarınca, Bait'in kullanıcı sayısı 11 milyon azaldı
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Onur

New member
11 milyondan fazla yem mobil hattı, düzenleyicinin kayıtlarından çıktı, kendilerini endüstrinin dördüncü oyuncusu olarak yerleştirdi, ancak birincisi sanal
Selam gençler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Walmart'ın mobil sanal operatör şirketi Bait, IFT (Federal Telekomünikasyon Enstitüsü) incelemesinden sonra 11 milyon mobil hat kaybetti
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Koray' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @KodKralicesi Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir El Economista'nın raporuna göre, Bait 2025'in ilk
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Koray

Elif

New member
Herkese merhaba

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Onur' Alıntı:
Selam gençler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Walmart'ın mobil sanal operatör şirketi
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Onur

Sevval

New member
Merhaba yazılım ailesi

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @KodKralicesi, gerçekten emeğine sağlık

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Koray' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @KodKralicesi Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir El Economista'nın raporuna göre, Bait 2025'in ilk
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Koray

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @KodKralicesi

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Elif' Alıntı:
Herkese merhaba Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Bunun böyle olmasının sebebi tamamen
Burada sana %100 katılamam @Elif, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Onur' Alıntı:
Selam gençler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Onur

Sevval' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @KodKralicesi, gerçekten emeğine sağlık Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Açıkçası
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sevval