“Ünlülerin Adası” Peppe Di Napoli emekli olmaya karar verdi

celikci

New member
Peppe Di Napoli emekli olmaya karar verdi “Ünlülerin Adası”. Canale 5 programının Instagram kanalı bir açıklamayla duyurdu. “Yorgun olduğum için ayrılıyorum, daha fazla dayanamıyorum – Peppe Di Napoli'nin ilk açıklamaları bunlar – Tüm İtalyanlardan özür diliyorum ama adadan ayrılıyorum ve ayrılıyorum” Bu nedenle televizyon oylaması iptal edildi ve halihazırda aday gösterilen diğer dört kazazedeyle birlikte yeniden açılacak: Artur Dainese, Maité Yanes, Alvina Verecondi Scortecci ve Khady Gueye. İptal edilen oturumda alınan oylar geçerli sayılmaz. SMS yoluyla oy veren kullanıcılara geri ödeme yapılacaktır.








“L'Isola dei Famosi”den emekli olan Peppe Di Napoli kimdir?


4 kuşaktır balıkçı olan ve herkesin “Peppe” olarak tanıdığı Giuseppe Di Napoli, “kendi” Napoli'sinde doğup büyüdü. Günleri sabah saat birde balık pazarında satılacak en iyi balığı seçmek için pazara gittiğinde başlıyor. Çocukluğunda babasının yanında çalışmaya başladı ve taze balık seçme ve hazırlama tekniklerini öğrendi. 1985 yılında, bugün şehirde bir referans noktası haline gelen ilk işletmesi olan “Pescheria di Napoli”yi açtı. Ancak onu bu kadar ünlü yapan şey, çeşitli sosyal mecralara çevirdiği ve onbinlerce takipçinin takip ettiği balıklarının kalitesi değil sadece. Patlayıcı kişiliği ve iyi yemeklere olan sevgisi onu Napoli'de gerçek bir kurum haline getirdi. Mutlu bir evliliği var, çok sevdiği iki çocuğu var.

Luxuria'nın Francesco Benigno'nun dışlanmasına ilişkin “Ünlüler Adası” sözleri


Bir tanesi Peppe Di Napoli Bu Honduraslı kazazedelerin ilk kaçışı değil. Aslında bu, sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kalan İtalya Güzeli Francesca Bergesio'nun çekilmesi ve Francesco Benigno'nun elenmesinden sonra geldi. Tam olarak 18 Nisan Perşembe günkü bölümde Vladimir Luxuria, oyuncunun görevden alınmasıyla ilgili şu yorumu yaptı: “Özellikle bir bölüm, onun uzaklaştırılmasını gerekli kıldı. Kabul edilemez ve Playa'da kalmasını imkansız hale getiren bir davranış”. Sunucu, kabul edilemez davranış olaylarını görünür kılmamak için yaşananlara ilişkin görüntüleri göstermeme kararını açıkladı. Açıklamanın sonunda sunucu şunları ekledi: “Bu sahneyi gördüm. Adada tartışırız, tartışabiliriz ama aşamayız. Ve bence bu sahnelerin gösterilmemesi de hiç örnek teşkil etmiyor. , evinizden size duyulan saygının bir işaretidir, ancak belki de Francesco Benigno'nun kendisi bile bunları göstermediğimiz için bize teşekkür etmelidir”.
 
Üst