Ünlü çatışmanın adası Nathaly Caldonazzo ve Andrea Lo Cicero

celikci

New member
kavga sebebi


Nathaly’nin Andrea’nın yokluğunda tüm gruba danışmadan bir hindistancevizi açmaya karar verdiğini keşfettikten sonra, ragbi oyuncusu rahatsızlığını gizlemez ve Caldonazzo’yu kaba olmakla ve takım ruhuna meyilli olmamakla suçlar. Öte yandan, “Sen en yalancısın” dediği sürekli eleştirilerden bıkarak onu mahvetti.




Nathaly ve Andrea arasındaki çatışma


Nathaly Caldonazzo mantığı dinlemiyor ve suçluyor: “Veganları unutun… Marco hakkında söylediklerinizi yüzüne söyleme cesaretini gösterin, vegan olduğunuzu, veganları güldürdüğünüzü, fazla yediğinizi söyledi. et…”. Andrea Lo Cicero cevap vermeye çalışıyor ama oyuncu çok kızıyor: “Kusuyorum, şimdi kusabilir miyim? Buna inanamıyorum. Ne yalancı!”. Bunun üzerine baskı yapıyor: “Şüpheli oluyorsun…”. Karşı atak yapıyor: “30 yıldır tiyatro yapıyorum”. Soru cevap şeklinde devam ediyor: “Ne var? tiyatro yapar mısın? Çılgın bir gençsin ama ne tür bir tiyatro yapıyorsun ki hala bunları yapmaya geliyorsun!” Tartışma tüm gruba yayılıyor ve Caldonazzo açıklamaya çalışıyor: “Soru şu değil: vegan ya da etobur, soru şu ki, biri arkasını döndüğünde diğerleri tarafından sırtından bıçaklanıyor”. Sadece Corinne Clery heyecanlanmıyor ve sakin kalıyor: “Yarış başlıyor, oyun başlıyor, normal… Ben’ Eğleniyorum”.





Sant’Elena’da da yanlış anlamalar


Nathaly ve Andrea arasındaki çatışmadan sonra, cennet gibi bir ada olan Sant’Elena’da bile dengeler yavaş yavaş bozulmaya başlar. Helena zamanını meditasyona ayırır, Gian Maria ateşi beslemeye çalışır. Yiyecek porsiyonları azdır ve ruh hali yükselir, ancak her ikisi de ana Playa’da oyuna geri dönmeyi isteme fikrindedir.
 
Üst