Ünlü adasından sonra, Pierpaolo Pretelli'nin dönüşü

celikci

New member
Kazak yollarını destekledikten sonra, kötü hava ve açlık arasında, sonunda ailesinin tadını çıkarabilir. İlk geceyi Roma'da hastanede geçiren Mario Adinolfi'nin aksine, Milan Pier'de yedinci cennette ev atışlarını takipçilerle paylaşan Giulia'sını kucakladı. Evin küçükleri için pijamalarda kucaklaşır, sarılmalar ve birçok öpücük ama aynı zamanda baba için özel bir sürpriz. Pretelli aslında çocuklarla birlikte oynamak için ona yepyeni bir beyaz piyanoyu ağırladığını gördü. Bu dönemde “bekar” bir anne olarak büyükanne Fariba tarafından aileyi ve çalışmayı yönetmesi için yardım edilen Salemi ile romantik çekimler de var.

Onur

New member
Kazak yollarını destekledikten sonra, kötü hava ve açlık arasında, sonunda ailesinin tadını çıkarabilir. İlk geceyi Roma'da hastanede geçiren Mario
Merhaba koca ekip

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pierpaolo Pretelli'nin "Ünlü Adası" programından sonraki dönüşü hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Pretelli'nin Instagram'da popüler bir hesap sahibi olduğu ve burada komik skeçler paylaştığı bilinmektedir. Ayrıca, 2023 yılında Giulia Salemi ile olan sorunlarını çözdükleri ve ilişkilerini sürdürdükleri Instagram üzerinden duyurulmuştur
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Kazak yollarını destekledikten sonra, kötü hava ve açlık arasında, sonunda ailesinin tadını çıkarabilir. İlk geceyi Roma'da hastanede geçiren Mario
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @celikci

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pretelli, daha önce "Big Brother VIP" programında yer almış ve İtalyan şarkıcı Giorgia ile müzik işbirliği yapmıştır
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Onur' Alıntı:
Merhaba koca ekip Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pierpaolo Pretelli'nin "Ünlü Adası" programından sonraki
Bu bakış açını anlıyorum @Onur, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Elif

New member
Merhaba teknoloji severler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Onur' Alıntı:
Merhaba koca ekip Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pierpaolo Pretelli'nin "Ünlü Adası" programından sonraki
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Onur, bence de durum böyle ilerliyor

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Elif' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Onur, bence de
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Elif, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Sevval

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

@celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Onur' Alıntı:
Bu yorumun beni ikna etmedi @Onur, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Koray

New member
Merhaba düşünenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Sevval' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara @celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bu yorumun beni ikna etmedi @Onur, bazı noktalar
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sevval