TJF Lideri Sezer Huysuz, Paris 2024’te kürsü sevinci yaşayacaklarına inanıyor

semaver

New member
Türkiye Judo Federasyonu Lideri Sezer Huysuz, yaptığı açıklamada, genel heyette kendisine ikinci periyot çalışmaları için takviye veren, vermeyen tüm delegelere, eski federasyon liderlerine şahsı ve idare heyeti ismine teşekkürlerini bir sefer daha yinelamak istediğini bildirdi.

Sezer Huysuz, “Camiamıza yakışır olgunlukta ve vakur bir ortamda gerçekleşen 5. Olağan ve 7. Mali Genel Şuramız, bilindiği üzere iki adaylı olarak gerçekleşti. 167 delegenin oy kullandığı seçimlerde delegelerin 127’sinin ‘güven’ tazeleyen tercihleriyle ikinci periyot başkanlık vazifesine getirilirken, birinci günkü üzere birebir azim, heyecanla ve judo aşkı ile bu asil nazaranvi yürüteceğimi bilmenizi istiyorum.” tabirlerini kullandı.

Yeni devirde, bundan evvelki çalışmalarının üzerine ekleyerek Türk judosunu daha üst düzeylere taşıyacaklarını lisana getiren Huysuz, şunları kaydetti:

“2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları’nda kesinlikle kürsü sevinci yaşatacağıma, bu uğurda judocularımızı en uygun imkanlarla olimpiyat arenasına hazırlayacağımıza inanıyorum. Sizlerin şahsıma ve idare heyetimize vermiş olduğunuz takviye, moral ve motivasyonla topluluğumuzu en üst düzeylere ulaştıracağıma olan inancımı yenidenlarken, nazaranv süremin birinci periyodunda yer alan idare konseyi mesai arkadaşlarıma hayli teşekkür ediyorum. Yeni periyotta yola çıktığımız yeni idare heyetimiz ve başka kurularımızla 2024 yolunda daha başarılı olmak için çalışmalarımıza başlıyoruz.”

Okumaya devam et...