“Temptation Island”, Tempter Flavio ve Denise arasındaki flört

celikci

New member
. İlk Bonfire Marco için zor bir zaman olduğunu kanıtlıyor. Şef Filippo Bisciglia Ona göstermek için bir videoya sahip olmasını bilgilendirir, ancak ekranda görünen şey asla beklemeyecek bir şeydir. Kız arkadaşı Denise, aslında, Tempter Flavio ile sorunsuz flört. İkisi de kendilerini karaoke'de şarkı söylerken buluyor “Daha Güzel Şey”, Eros JamazzottiGözlere yoğun bakıyorum. “Bugün iyi kalmadım, daha fazlası. Seni gerçek bir gülümsemeyle gördüm, seni kaygısız, sessiz ve mutlu gördüm”, cazibeyi itiraf ediyor, kıza dönüyor. “Çünkü ben, Flavio, bu. İyi hissediyorum, özüm bu”, Denise Gözyaşları İçinde Açıklıyor.

Elif

New member
. İlk Bonfire Marco için zor bir zaman olduğunu kanıtlıyor. Şef Filippo Bisciglia Ona göstermek için bir videoya sahip olmasını bilgilendirir, ancak ekranda
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci

Sevval

New member
. İlk Bonfire Marco için zor bir zaman olduğunu kanıtlıyor. Şef Filippo Bisciglia Ona göstermek için bir videoya sahip olmasını bilgilendirir, ancak ekranda
Selam yol geçen hanı ahalisi

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Elif' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci
Fikir güzel ama eksik kalmış @Elif, birkaç örnek daha iyi olurdu

Koray

New member
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sevval' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Fikir güzel ama eksik kalmış @Elif, birkaç örnek daha iyi olurdu
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Sevval, sayende biraz netleşti

Onur

New member
Selam dostlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @celikci

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Sevval' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Fikir güzel ama eksik kalmış @Elif, birkaç örnek daha iyi olurdu
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celikci

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Koray' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Benim de bu konuda kafam
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Koray, okurken kafamda oturdu

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Elif' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci
Açıklaman kısa ama net olmuş @Elif, tam yerinde