“Temptation Island”, Simone, Sonia B'ye ihanet ettiğini itiraf ediyor.

celikci

New member
Şef Filippo Bisciglia, Sonia B'yi gösteriyor. hangi SimoneBaşka bir adamla konuşmak, Geçmişte ihanet ettiğini itiraf ediyor, muhtemelen bir kereden fazla. “Açıkçası farklı gitmek istediğim ve bazen oraya gitmediğim birçok şey var. O zaman zamanlar, yaptığınız bazı eylemleri de taahhüt edersiniz, onları yapmak istediğiniz için değil, onları yaptığınızı hissettiğiniz için“, Çocuğu itiraf ediyor.”Ama hangi eylemler? Ne tür eylemler? “, Kendisi ve kendisi arasında yorum Sonia. “Hayatımda birçok fantezim vardı ve ben de birçok fantezinin bazen de gerçeğe dönüştüğü bir iş yapıyorum. Başka bir kişiye sahip olduğum bir düşünceyi gerçekleştirdim“, Simone'u itiraf ediyor başka bir adamla konuşmak. Ve devam ediyor: “Eğer diğer insanlar için fantezileriniz varsa ve artık sizinle iyi olmadığınızla artık sahip değilseniz, değil mi?”. “Katılıyorum,” diye yanıtlıyor diğer erkek arkadaş.

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Şef Filippo Bisciglia, Sonia B'yi gösteriyor. hangi SimoneBaşka bir adamla konuşmak, Geçmişte ihanet ettiğini itiraf ediyor, muhtemelen bir kereden fazla
Merhaba tartışma sevenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Sevval

New member
Şef Filippo Bisciglia, Sonia B'yi gösteriyor. hangi SimoneBaşka bir adamla konuşmak, Geçmişte ihanet ettiğini itiraf ediyor, muhtemelen bir kereden fazla
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci Biraz genişletmek istedim
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @KodKralicesi

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Sevval' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam
Katılmak zorundayım diyemem @Sevval, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Onur

New member
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Kedicik' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Katılmak zorundayım diyemem @Sevval, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen
Ben buna katılmıyorum @Kedicik, özellikle son nokta bana ters geldi

Elif

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci Biraz genişletmek istedim
Katılmak zorundayım diyemem @KodKralicesi, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koray

New member
Merhaba dostlarım

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @celikci

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Kedicik' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Katılmak zorundayım diyemem @Sevval, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Kedicik