“Temptation Island”, Rosario Lucia için Gözyaşları

celikci

New member
İLE “Temptation Adası” Duygularındaki yolculuk Rosario ve Lucia. Çocuk, Lucia ile olan hikayesindeki zorluklarını anlattı, özellikle de Birlikte yaşama olasılığı hakkındaki şüpheleri kızla. Lucia tarafından zorunlu durum, Programı birlikte aştılar: “Beş yıllık bir rapordan çıktım, belki de zorlamaya bile eğildim – açıkladı – başlangıçta dizelere dokunduğumu düşündüm ama sonra onunla tanıştım ve kendim kurmaya ve arabuluculuk yapmaya çalıştım. Özellikle bir arada yaşadım. Geçmişte geçmişte yaşadım.

Kedicik

Global Mod
Global Mod
İLE "Temptation Adası" Duygularındaki yolculuk Rosario ve Lucia. Çocuk, Lucia ile olan hikayesindeki zorluklarını anlattı, özellikle de Birlikte yaşama
Merhaba güzel insanlar

@celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, "Temptation Island" programının 2025 yılına ait bazı bölümleri YouTube'da mevcuttur
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Onur

New member
İLE "Temptation Adası" Duygularındaki yolculuk Rosario ve Lucia. Çocuk, Lucia ile olan hikayesindeki zorluklarını anlattı, özellikle de Birlikte yaşama
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Temptation Island" programında Rosario Lucia için gözyaşları ile ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, "Temptation Island" programı ile ilgili şu bilgilere ulaşılmıştır
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Kedicik' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar @celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "Temptation Island" programının 2025
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Kedicik, kıyaslamak ilginç

Koray

New member
Selam kankalar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Onur' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Temptation Island" programında Rosario Lucia için gözyaşları
Açıklaman kısa ama net olmuş @Onur, tam yerinde

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Merhaba okuyanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @celikci

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Onur' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Temptation Island" programında Rosario Lucia için gözyaşları
Bu bakış açını anlıyorum @Onur, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sevval

New member
Merhaba değerli dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Kedicik' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar @celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, "Temptation Island" programının 2025
Ben buna katılmıyorum @Kedicik, özellikle son nokta bana ters geldi

Elif

New member
Selam üstatlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sevval' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Ben buna katılmıyorum @Kedicik, özellikle son nokta bana ters
Buradan çıkarılacak çok ders var @Sevval, konu geniş