Temptation Island, Giuseppe ve Gabriela Verissimo’da: “Yeter yalan”

celikci

New member
“Temptation Island”ın baş kahramanı çifti “Verissimo”nun konukları, Giuseppe Ferrara ve Gabriela Chieffo, kendini bulduğu anı ve kısa bir süre önce “Uomini e Donne” stüdyosunda gerçekleşen evlenme teklifini anlatıyor. Gabriela, “Ocak 2023’te Giuseppe’nin beni aldattığını keşfettim ama onu terk edecek cesaretim yoktu, istedim ama yapamadım. Bu yüzden ‘Temptation Island’a yazdım” diye hatırladı Gabriela, başından beri realite şovu.

“Bazı iniş çıkışlar oldu artık aynı şeyleri hissetmiyordumöyle bir noktaya gelmiştim ki Artık ne istediğimi bilmiyordum ve birine kaydoldum flört sohbeti. Biriyle tanıştım ve kendimi bıraktım. Gabriela’yı yalnızca bir kez aldattım ve ona söylemeye cesaretim yoktu”, diye itiraf etti Giuseppe.

“Ben her zaman onun yanındaydım, o kıskanıyordu ve gizlice dansa giderken benim dışarı çıkıp ekmek almama bile izin vermiyordu. Tanıştığımızdan beri yeterince yalan söyledik“diye ekledi Gabriela.

Silvia Toffanin’in oturma odasında Giuseppe, Gabriela’dan sadece ihanetinden dolayı değil, aynı zamanda geçmişte ona karşı takındığı ve ona acı çektirdiği tavrından dolayı da bir kez daha özür diledi. “Temptation Island sayesinde gördüm Yusuf sonunda tövbe etti ve samimi oldu. Bana bu kadar çabuk evlenme teklif edeceğini beklemiyordum, sekiz yıldır birlikteyiz ve benim için her zaman tek kişi oydu, onunla tanıştığımda sadece 12 yaşındaydım. Ayrıldığımızda kendimi çok kötü hissettim45 kilo verdim, bambaşka bir insan oldum. Bugün nihayet iyiyiz” diye tamamladı kız.