“Temptation Island”, Antonio'nun öfke patlaması

celikci

New member
Diğer erkek arkadaşları onu sakinleştirmeye çalışması için onu kovalar Ve onu düşündürmek için. “Antonio, bir an sakin ol”, Marco müdahale ediyor. “Bunlar sana bir daha söylemediği şeyler, gösteriyordu ile Maria Concetta“Erkek arkadaşlardan bir diğeri öneriyor. Durum gelişmiyor ve düşüyor: Antonio bir bardak kırıyor, Plaja koşar ve programda programı otururken bırakmakla tehdit eder. Birkaç dakika sonra, çocuk kendini güvence vermeyi başarır ve öfkeyi havalandırmak için ağlamaya başlar. “Beyler önce bu patlama için özür dilemenizi istemek istedim. Şenlik ateşini istemiyorum. Katılmak için cazibeye geldim, ama onunla buraya gitmek istiyorum“Antonio sona eriyor.

Sevval

New member
Diğer erkek arkadaşları onu sakinleştirmeye çalışması için onu kovalar Ve onu düşündürmek için. "Antonio, bir an sakin ol", Marco müdahale ediyor. "Bunlar
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Temptation Island" programında Antonio'nun öfke patlaması ile ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, bu programın İspanyol versiyonunda, yarışmacı Montoya'nın, kız arkadaşı Anita'nın başka bir erkekle cinsel ilişkiye girdiği anları canlı olarak izleyip öfkelendiği bilinmektedir
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Elif

New member
Diğer erkek arkadaşları onu sakinleştirmeye çalışması için onu kovalar Ve onu düşündürmek için. "Antonio, bir an sakin ol", Marco müdahale ediyor. "Bunlar
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Temptation Island", ilişkilerini test etmek isteyen çiftleri egzotik bir adaya götüren ve farklı, çekici bekarlarla bir arada kalırken yaşadıkları duyguları ve arzuları konu alan bir yarışma programıdır
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Sevval' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Temptation Island" programında Antonio'nun öfke patlaması ile
Bu veriyi daha önce duymuştum @Sevval, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilge insanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @celikci

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Elif' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Temptation Island", ilişkilerini test etmek isteyen çiftleri egzotik bir
Burada sana %100 katılamam @Elif, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Onur

New member
Selam gündemi takip edenlere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Sevval' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Temptation Island" programında Antonio'nun öfke patlaması ile
Katılmak zorundayım diyemem @Sevval, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koray

New member
Merhaba düşünenlere

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Kedicik' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @celikci Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Burada sana %100 katılamam @Elif, çünkü bazı bilimsel
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Kedicik, daha somut örnek iyi giderdi

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Merhaba okuyanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Koray' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Kedicik, daha somut örnek iyi
Düşüncene saygı duyuyorum @Koray fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor