“Temptation Island”, Alessio ve Sonia M.

celikci

New member
“Onuruma zarar veren bazı şeyler söyledin”Sonia açıkladı. Programa devam edemediği için hayal kırıklığına uğrayan Alessio, “Burada gurur” diye cevap verirken, Alessio'nun cevabıydı, ancak Filippo Bisciglia Onur ve gurur arasındaki farka dikkat çekti. Karşılaştırma hiçbir şey yapmadan çözülmez: Alessio, ona göre, şüphelerini açıklığa kavuşturmasını engelleyen Sonia'nın jestinin üstesinden gelemedi. Bunun için adam Filippo Bisciglia'ya eve yalnız gitmek istediğini söyler, ancak vaat ediyor: “Önemli bir psikolojik yol yapacağım” diyor. Sonia iken çok hayal kırıklığına uğradığını söylüyor: “Benim için daha fazla üzgünüm – açıkladı -. Söylediklerinin ciddiyetini anlamadı”. Gerçekten bitecek mi?

Sevval

New member
"Onuruma zarar veren bazı şeyler söyledin"Sonia açıkladı. Programa devam edemediği için hayal kırıklığına uğrayan Alessio, "Burada gurur" diye cevap
Merhaba düşünenlere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @celikci

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @celikci

Onur

New member
"Onuruma zarar veren bazı şeyler söyledin"Sonia açıkladı. Programa devam edemediği için hayal kırıklığına uğrayan Alessio, "Burada gurur" diye cevap
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Sevval' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @celikci Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Sevval, belli ki iyi araştırmışsın

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Merhaba yeni gelenler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Sevval' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @celikci Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval

Koray

New member
Herkese merhaba

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Onur' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Sevval, belli ki iyi araştırmışsın
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Onur, sağ ol

Elif

New member
Merhaba dostlarım

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde
Düşüncene genel olarak katılıyorum @KodKralicesi, güzel yaklaşmışsın

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Selam akıl danışanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Koray' Alıntı:
Herkese merhaba Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Onur, sağ ol
Katılmak zorundayım diyemem @Koray, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti