“Temptation Island”, Alessio ve Sonia M.

celikci

New member
“Onuruma zarar veren bazı şeyler söyledin”Sonia açıkladı. Programa devam edemediği için hayal kırıklığına uğrayan Alessio, “Burada gurur” diye cevap verirken, Alessio'nun cevabıydı, ancak Filippo Bisciglia Onur ve gurur arasındaki farka dikkat çekti. Karşılaştırma hiçbir şey yapmadan çözülmez: Alessio, ona göre, şüphelerini açıklığa kavuşturmasını engelleyen Sonia'nın jestinin üstesinden gelemedi. Bunun için adam Filippo Bisciglia'ya eve yalnız gitmek istediğini söyler, ancak vaat ediyor: “Önemli bir psikolojik yol yapacağım” diyor. Sonia iken çok hayal kırıklığına uğradığını söylüyor: “Benim için daha fazla üzgünüm – açıkladı -. Söylediklerinin ciddiyetini anlamadı”. Gerçekten bitecek mi?

Sevval

New member
"Onuruma zarar veren bazı şeyler söyledin"Sonia açıkladı. Programa devam edemediği için hayal kırıklığına uğrayan Alessio, "Burada gurur" diye cevap
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @celikci

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Onur

New member
"Onuruma zarar veren bazı şeyler söyledin"Sonia açıkladı. Programa devam edemediği için hayal kırıklığına uğrayan Alessio, "Burada gurur" diye cevap
Selam ilgi duyanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @celikci

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Sevval' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @celikci Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sevval, fazlaca iddialı geldi

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Onur' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @celikci Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sevval, fazlaca iddialı
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Onur, takip etmek lazım

Elif

New member
Merhaba bilgili dostlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Onur' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @celikci Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sevval, fazlaca iddialı
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Koray

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @celikci

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Kedicik' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Onur, takip etmek
Bu bakış açını anlıyorum @Kedicik, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Onur' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @celikci Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Sert konuşacağım ama
Bu konuda daha açık konuşacağım @Onur, ben tamamen farklı düşünüyorum

Elif' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Kısmen
Bu bakış açını anlıyorum @Elif, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum