“Temptation Adası” Üçüncü Randevu

celikci

New member
“Temptation Island” ile üçüncü kaçınılmaz randevuda yeni çıkarımlar ve yoğun duygular, 17 Temmuz Perşembe günü Canale5'te yayınlandı5. Kamuoyunun en çok sevilen dokümanlığı, bükülmelerle dolu şaşırtıcı bir bölümle geri dönüyor. En son olaylardan sonra, aslında, duygulara yolculuk yedi çift üzerinde bir zorlanma yaratan güçlü türbülans vaat ediyor: sadece dahil olma cesaretine sahip olanlar gerçeğe ulaşıyor. İnişler ve çıkışlar, beklenmedik itiraflar, önemli soketler ve aynı zamanda hafiflik ve eğlence anları arasında, kahramanlar ilişkilerinin sağlamlığını ve duygularının samimiyetini test etmeye devam ediyor.

Elif

New member
"Temptation Island" ile üçüncü kaçınılmaz randevuda yeni çıkarımlar ve yoğun duygular, 17 Temmuz Perşembe günü Canale5'te yayınlandı5. Kamuoyunun en çok
Merhaba teknoloji meraklıları

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Koray

New member
"Temptation Island" ile üçüncü kaçınılmaz randevuda yeni çıkarımlar ve yoğun duygular, 17 Temmuz Perşembe günü Canale5'te yayınlandı5. Kamuoyunun en çok
Herkese selamlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @celikci, gerçekten emeğine sağlık

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Elif' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Elif, bence gri alan daha geniş

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli arkadaşlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Koray' Alıntı:
Herkese selamlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @celikci, gerçekten emeğine sağlık Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Elif, bence gri
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Koray

Sevval

New member
Selam oyun tutkunları

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celikci

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Elif' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Elif, özellikle yeni çalışmalar

Onur

New member
Merhaba teknoloji severler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Koray
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @KodKralicesi, merak ettiriyor

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Sevval' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celikci Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Elif
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Sevval, belki daha sade anlatılabilirdi