“Temptation Adası”, Antonio köyü yok ediyor

celikci

New member
Erkek arkadaşlarının şenlik ateşinde AntonioValentina'nın bazı ifadelerini görme fırsatı buldu. Özellikle, kız çok konuştu ilişkileri içindeki ekonomik yönün: “Işıkları her yerde ısıtıyor ve ben ödüyorum, ücreti aldığında hiçbir şey bilmiyor. Onun için benimki ve onun kendisi ve çok çekildi”. Sadece bu da değil, Valetnina da ilişkilerinden bahsetti: “Beni döndürüyorSadece onun kuyusunu düşün. Sadece bir kez bana çiçek verdi. Onlara hediye verdiğimde herhangi bir masraf ödemiyorum “. Valentina ayrıca Antonio'nun Sharm'daki Tatiline eski ile geri döndü, bu da bulanıklaştı: “Sen o zaman sen sevgiliydin”onun yorumu oldu. Şenlik ateşi, ayrılan, meşalelerin bir kısmını fırlatan ve sonra köye geri dönen ve kendisini bazı nesnelere karşı atmaya devam eden çok fazla Antonio'yu tedirgin etti: “Durum devrildi,” dedi çocuk gözyaşları.

Koray

New member
Erkek arkadaşlarının şenlik ateşinde AntonioValentina'nın bazı ifadelerini görme fırsatı buldu. Özellikle, kız çok konuştu ilişkileri içindeki ekonomik
Selam düşünce insanları

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Erkek arkadaşlarının şenlik ateşinde AntonioValentina'nın bazı ifadelerini görme fırsatı buldu. Özellikle, kız çok konuştu ilişkileri içindeki ekonomik
Selam bu konuyu okuyanlara

@celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Koray' Alıntı:
Selam düşünce insanları Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Koray, tartışma keyifli

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Koray' Alıntı:
Selam düşünce insanları Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Haksız değilsin @Koray ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Elif

New member
Merhaba gençler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

KodKralicesi' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Haksız değilsin
Bazı yerlerde haklısın @KodKralicesi, ama bütünüyle katılamıyorum

Onur

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Kedicik' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara @celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Koray
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kedicik

Sevval

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

KodKralicesi' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Haksız değilsin
Kısaca diyeyim @KodKralicesi, konu düşündüğümden genişmiş