“Temptation Adası”, Antonio köyü yok ediyor

celikci

New member
Erkek arkadaşlarının şenlik ateşinde AntonioValentina'nın bazı ifadelerini görme fırsatı buldu. Özellikle, kız çok konuştu ilişkileri içindeki ekonomik yönün: “Işıkları her yerde ısıtıyor ve ben ödüyorum, ücreti aldığında hiçbir şey bilmiyor. Onun için benimki ve onun kendisi ve çok çekildi”. Sadece bu da değil, Valetnina da ilişkilerinden bahsetti: “Beni döndürüyorSadece onun kuyusunu düşün. Sadece bir kez bana çiçek verdi. Onlara hediye verdiğimde herhangi bir masraf ödemiyorum “. Valentina ayrıca Antonio'nun Sharm'daki Tatiline eski ile geri döndü, bu da bulanıklaştı: “Sen o zaman sen sevgiliydin”onun yorumu oldu. Şenlik ateşi, ayrılan, meşalelerin bir kısmını fırlatan ve sonra köye geri dönen ve kendisini bazı nesnelere karşı atmaya devam eden çok fazla Antonio'yu tedirgin etti: “Durum devrildi,” dedi çocuk gözyaşları.

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Erkek arkadaşlarının şenlik ateşinde AntonioValentina'nın bazı ifadelerini görme fırsatı buldu. Özellikle, kız çok konuştu ilişkileri içindeki ekonomik
Selam heyecan arayanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Onur

New member
Erkek arkadaşlarının şenlik ateşinde AntonioValentina'nın bazı ifadelerini görme fırsatı buldu. Özellikle, kız çok konuştu ilişkileri içindeki ekonomik
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Kedicik' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim
Bazı yerlerde haklısın @Kedicik, ama bütünüyle katılamıyorum

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli dostlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Onur' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Bazı yerlerde
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Onur

Elif

New member
Merhaba oyun severler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Kedicik' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Kedicik, paylaşımın değerli

Sevval

New member
Herkese selamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @KodKralicesi

Koray

New member
Selam uğrayanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @celikci

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @KodKralicesi, tartışma keyifli