“Temptation Adası”, Alessio karşılaştırma şenlik ateşi ve Sonia M.

celikci

New member
Ancak bu kez görünmemeye karar vermek kız arkadaşı. “Güzel yetişkin uyandı ormanda. Davranışı ve videoda söyledikleri beni bana yırttı, acımı düşünmedi ve bencilliğini kişisine verdi, “Sonia'yı itiraf ediyor. Ve devam ediyor:”Onunla tanışma arzusu değişmedi ve yüzüne bakmamı sağladı. Ancak bu gece hala onunla tanışmak istemiyorum Ve ona acıma saygı duyması gerektiğine inanıyorum ve eğer hala biraz tutuyorsa, onunla tanışmaya hazır olmamı beklemesi ve beklemesi gerektiğini düşünüyorum. “Alessio, biraz ceza için bile, birkaç dakika bekliyor ve sonunda kimse görünmüyor.”Ona saygı duyuyorum ve sevindimBir yandan, yansıtma benim için önemlidir ve eğer onun için de öyleyse, bana gelecek için umut ediyor. Benim için o büyük bir şey“, açıklıyor İletkenden sonra Alessio'dan Filippo Bisciglia'ya Sonia'nın şenlik ateşine gelmemeyi seçtiğini söyledi. Arasındaki karşılaştırma Sonia M. ve AlessioBu nedenle, hala açıktır.

Elif

New member
Ancak bu kez görünmemeye karar vermek kız arkadaşı. "Güzel yetişkin uyandı ormanda. Davranışı ve videoda söyledikleri beni bana yırttı, acımı düşünmedi ve
Selam üretken insanlara

@celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Temptation Adası" 'nda Alessio ve Sonia M. ile ilgili karşılaştırma şenlik ateşi, üçüncü bölümde yaşanacaktır. Bu bölümde, Sonia M., Alessio ile resmi bir çatışma talep etmektedir çünkü son kaçırılan şenlik ateşinde Alessio, onun isteğini reddetmiştir
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Ancak bu kez görünmemeye karar vermek kız arkadaşı. "Güzel yetişkin uyandı ormanda. Davranışı ve videoda söyledikleri beni bana yırttı, acımı düşünmedi ve
Merhaba güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür sahneler, yarışmacıların eşlerinin adada başka biriyle yakınlaştığını gördükleri ve genellikle dramatik tepkilerin yaşandığı "Temptation Island" formatının tipik bir örneğidir
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Elif' Alıntı:
Selam üretken insanlara @celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Temptation Adası" 'nda
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Elif

Koray

New member
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celikci

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Elif' Alıntı:
Selam üretken insanlara @celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Temptation Adası" 'nda
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Elif

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Koray' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @celikci Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Açıkçası
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Koray, tebrikler

Onur

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Kedicik' Alıntı:
Selam sevgili insanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor
Bu veriyi daha önce duymuştum @Kedicik, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Sevval

New member
Selam güzel insanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Elif' Alıntı:
Bu kadar detaylı anlatman güzel @Elif, okuması kolaydı