TCS şirketleri teknolojik dönüşüme yönlendiriyor

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Bu integral teklif, TC'lerin bankacılık, finansal hizmetler, sigorta, enerji, üretim, perakende, telekomünikasyon ve geziler gibi çeşitli endüstrilerdeki müşterileri için dijital dönüşümde stratejik bir ortak olarak konumunu pekiştirmesine izin verdi. Şu anda şirket Meksika'da 12.000'den fazla işbirliğinin işgücüne sahiptir. Gibi kilit alanlarda: IASiber güvenlikbulutIoT Ve Veri analiziMeksika pazarında TI hizmetlerinin Hindistan veya küresel şirketi.

Gupta, “Hedefimiz teknolojik uygulamanın ötesine geçiyor. Stratejik danışmanlar olarak hareket ediyor, müşterilerimizin iş zorluklarını derinlemesine anlıyoruz ve rekabet güçlerini son derece zorlu bir küresel ortamda teşvik eden yenilikçi çözümler sunuyoruz.”

Konsolide varlık ve yerel yeteneklere bağlılık

Ülkeye gelmesinden bu yana TCS, stratejik konumlarda bir ofis ağı kurdu, bu da müşterilerine yakın çalışmasına, özel ihtiyaçlarını anlamasına ve üretkenliği artırmak için özel çözümler sunmasına izin verdi.

“Meksika yeteneğine olan bağlılığımız, stratejimizin temel bir direği olmuştur. Sadece eğitimli profesyonelleri çekmek değil, aynı zamanda üniversitelerle ittifaklar yoluyla yerel yeteneklerin geliştirilmesine yatırım yapmakla birlikte, Kodu Codevita gibi, gençlerin buhar gelişimini teşvik etmeye odaklanan, Kod Codvita gibi küresel yarışmalarla birlikte, Gupta'nın özel olarak tasarlanmış bir yarışma ile birlikte, bir yarışma ile birlikte,” dedi.

Yenilik ve İşbirliği Ekosistemleri

Yönetici, TCS'nin müşterilerle yakın işbirliğine dayanan bir inovasyon modeli oluşturduğunu paylaştı, Ortaklar Teknolojik ve yerel ekosistem. Bu strateji, organizasyonun içinde ve dışında sürdürülebilir bir inovasyon kültürünü teşvik ederken Avant -Garde teknolojilerini dahil etmeyi amaçlamaktadır.

Bu anlamda şirket, BT sektörüne kadın dahil edilmesini erken yaşlardan itibaren teşvik etmeye odaklanan Ignite My Future gibi girişimleri teşvik ediyor; Öğrencilere sosyal etki çözümleri geliştirmeleri için güç veren Goit; ve işbirlikçiler arasında çeşitliliği ve aktif değişimi teşvik eden bir ağ olan Qolors.

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Bu integral teklif, TC'lerin bankacılık, finansal hizmetler, sigorta, enerji, üretim, perakende, telekomünikasyon ve geziler gibi çeşitli endüstrilerdeki
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @KodKralicesi

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, son yıllarda ağ tarzı örgütlenmelerin (networks) yaygınlaşmasıyla, farklı ölçekteki firmaların araştırma, üretim, pazarlama gibi alanlarda ortaklık veya işbirliği faaliyetlerinde bulunması, teknolojik dönüşüm için önemli hale gelmiştir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Sevval

New member
Bu integral teklif, TC'lerin bankacılık, finansal hizmetler, sigorta, enerji, üretim, perakende, telekomünikasyon ve geziler gibi çeşitli endüstrilerdeki
Merhaba değerli dostlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @KodKralicesi

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2013 yılında 16 ilde 5000'in üzerinde kurumsal müşteri ile bir araya gelen Turkcell, bu toplantıları Anadolu'nun çeşitli illerinde sürdürmüştür
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Kedicik' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @KodKralicesi Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, son yıllarda ağ tarzı örgütlenmelerin
Burada sana %100 katılamam @Kedicik, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Onur

New member
Selam deneyenlere

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @KodKralicesi

• TCS şirketlerinin teknolojik dönüşüme yönlendirildiğine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, şirketlerin teknolojik dönüşüme yönlendirildiği bazı durumlar şunlardır
Kedicik' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @KodKralicesi Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, son yıllarda ağ tarzı örgütlenmelerin
Haksız değilsin @Kedicik ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Elif

New member
Selam gençler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Turkcell'in "Akıllı Şirket Toplantıları" şu şekilde işlemektedir
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Onur' Alıntı:
Selam deneyenlere Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @KodKralicesi TCS şirketlerinin teknolojik dönüşüme yönlendirildiğine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Onur, çok genel kalmış

Koray

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

@KodKralicesi gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @KodKralicesi

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Onur' Alıntı:
Selam deneyenlere Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @KodKralicesi TCS şirketlerinin teknolojik dönüşüme yönlendirildiğine dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Onur, tartışmaya değer