Survivor finali ne vakit? Survivor finaline kimler kaldı?

Felaket

New member
Dominik Cumhuriyeti’nde ocak ayında serüvenine başlayan Survivor 2022 All Star’da sona gelindi. Şampiyonluk gayretine mesken sahipliği yapan Tersane İstanbul’da yarı final heyecanı canlı yayında yaşandı. Nefeslerin tutulduğu gecede yarı finalistler Nisa, Adem, Batuhan ve Ayşe yere tekne ile geldi. Büyük maceranın son bulduğu gecede en evvel Ayşe ve Nisa SMS oylamasına çıktı. sonuçların açıklanmasıyla gecenin birinci saatlerinde elenen isim Ayşe oldu.

Heyecan dolu yarı finalde bir eleme de son saatlerde gerçekleşti. Nisa, Adem ve Batuhan içinde yapılan SMS oylamasına bakılırsa elenen 2. yarışmacı Batuhan oldu. bu biçimdece Survivor’da finale kalan yarışmacılar Adem ve Nisa oldu.

SURVİVOR NE VAKİT BİTECEK?

Survivor All Star yarı finali 29 Haziran Çarşamba günü, büyük finali de 30 Haziran Perşembe günü düzenlenecek.

SURVİVOR YARI FİNALİNDE KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da yarı finalde elenen isimler gece yarısına yanlışsız belirtildi. İstanbul’a dün gece saatlerinde gelen iki başarılı yarışmacı Ayşe ve Nisa SMS oylamasına çıktı. Finalistlerin aileleri ve eski yarışmacıların katıldığı İstanbul’daki özel gecede, SMS oylaması kararında yarı finalde en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı canlı yayında deklare etti. Aylar süren uğraş sonunda, rakibi Nisa’dan daha az oy alarak elenen isim Ayşe oldu. Ayşe şampiyonluk hayallerine ve büyük mükafata veda etti.


Yarışma macerasını yarı finalde noktalayan Ayşe son sefer hislerini söz ederek şunları söylemiş oldu; “SMS atan bana takviye sağlayan herkese hayli teşekkür ederim. İnandığımız yol vardı bir daha ucundan döndük. Tahminen yanılgılarım oldu fakat kıymetli olan gülüşümden hiç bir vakit taviz vermedim. Her hadisede ben her vakit güleceğim. Her geçen devirde müspet kalmaya devam edeceğim. kimi vakit tahminen de istediğiniz duruşu sergilememiş olabilirim. Bana oy atan beşerler hiç vazgeçmesinler. Her vakit gülmeye devam edeceğim.”

Ardından kalanlar tekrar öbür bir oyun oynayacak ve sonuncu da ikinci aday olacak. İki isim İstanbul’daki finalde evvel oylamaya çıkacak. Oylama canlı yayında olacak.

FİNALİSTLER BELİRLİ OLDU

İlk dakikalarda Ayşe’nin elenmesinin akabinde bir eleme de gecenin sonunda yaşandı. Nisa, Adem ve Batuhan içinde geçen SMS çabası daha sonrası Batuhan rakiplerinden daha az oy alarak Survivor All Star macerasını tamamladı. Yarı finalde elenen Batuhan, “Halkımızın takdiri. Demek ki onlar hak etmiş. Teşekkür ederim” dedi. Finalist olmaya hak kazanan Nisa ise gözyaşlarını tutamadı.

YARI FİNALİSTLER SON KERE KELAM ALDI

Oylama öncesi eleme adayı olan Ayşe, Survivor’ın kendisi için 6 ay değil 2 sene olduğunu söyleyerek, büyük gurur yaşadığını tabir etti. Yarı final heyecanını tatmanın sevincini yaşadığını lisana getiren Ayşe, “36 kişinin içerisinde son 4’lüye kalabildik. Çok emek verdik fazlaca yıprandık. Ağladık, güldük, düştük, kalktık. Benim için mükemmel. Sevenlerime teşekkür ederim, uygun ki buralara kadar gelebildik.” dedi.

Bir başka eleme adayı olan Nisa, daima hayallerinde olduğunu ve heyecanlı olduğunu tabir ederek, şunları söylemiş oldu; “İnanılmaz hoşsunuz inanılmaz güzelleştirdiniz burayı. İnanılmaz heyecanlıyım. Çok heyecanlıyım kusura bakmayın. Aile buluşmasında babamı gördüm ve onun gözüne baktım. Her babam işten döndüğünde ‘helal olsun’ derdim. Ben de dedim ki ben babama nasıl bakıyorsan inşallah bir gün o da bana o denli bakar.”
 
Üst