Survivor 2022 şampiyonu kim oldu? Survivor şampiyonu Adem mi, Nisa mı? Survivor şampiyonluk mükafatı ne kadar?

Felaket

New member
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2022’de şampiyon belirli oldu. TV8 ekranlarının fenomen müsabaka programında yarı finalistler Batuhan Karacakaya, Adem Kılıççı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel oldu. Büyük bir heyecana sahne olan yarı final oylaması kararında ise Ayşe ve Batuhan’ı saf dışı bırakan Adem ile Nisa final biletini kaptı. Yarışmacılar, Survivor 2022 şampiyonu olabilmek için yaklaşık 5,5 aydır hem fizikî birebir vakitte ruhsal gayret verirken şampiyonun kim olduğu fenomen programının sıkı takipçileri tarafınca merak konusu.




Survivor 2022 şampiyonu kim oldu? Survivor şampiyonu Adem mi, Nisa mı?

TV8 ekranlarında Survivor All Star’da serüveni son buldu. Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu olarak başlayan nefes kesen uğraşta Adem Kılıççı ile Nisa Bölükbaşı finale kalmayı başardı. SMS oylaması kararında kazananı Acun Ilıcalı deklare etti. Seyirciler tarafınca kullanılan oylar kararında Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu.




Survivor şampiyonluk mükafatı ne kadar?


Ekranların fenomen programı Survivor 2022 yarışının büyük finali yapıldı. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2022’de şampiyon Nisa Bölükbaşı oldu. çabucak hemen bul yıl verilecek ödül ile ilgili bir açıklama bulunmuyor. Lakin bu yıl da 500 bin TL ile 1 milyon TL içinde şampiyonluk ödül verilmesi bekleniyor.


Nisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Adem Kılıççı kaç yaşında ve nereli?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. Daha 3 aylıkkilk evvel annesiyle, daha sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en düzgün grup için yüzmeye başladı, birebir yıl ortasında de profesyonel olarak kayak yapmaya davet edildi. Lakin dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu ancak yaşamak için kadro sporuna muhtaçlığı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.




Neredeyse grubun en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı biçimde yoluna devam ederken, 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018’de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

Adem Kılıççı kimdir? Survivor Adem Kılıççı kaç yaşında ve nereli?

Adem Kılıççı, 1986’da Ağrı’da doğdu. İstanbul’daki Fenerbahçe Boks Şubesi’nin üyesi olan Kılıççı, Antalya’da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya aldı. 35 yaşındaki Kılıççı, Şikago’nun mesken sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda bronz madalya elde etti. 2001 Avrupa Şampiyonası 2.si, 2009 Akdeniz Oyunları 2.si, 2011 Avrupa Şampiyonası 2.si, 2013 Akdeniz Oyunları 1.si, 2014-2015 AIBA APB Proboxing Dünya Şampiyonu oldu.




Adem Kılıççı 2008 Pekin ve 2012 Londra olimpiyatlarında ülkemizi temsil etti. Ayrıyeten Vücut Eğitimi öğretmenliği yapan Kılıççı, 21 Ocak 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Survivor 2017’nin takımında yer alarak ünlüler kadrosunda yarıştı. Adem Kılıçcı yarışta büyük finale kadar yükseldi fakat ikinci oldu. All Star konseptiyle düzenlenen Survivor 2018’in takımına da dahil olan Kılıççı, şampiyon oldu.

Batuhan Karacakaya kimdir? Survivor Adem Kılıççı kaç yaşında ve nereli?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Batuhan Karacakaya’nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat üzere isimlerle bir arada rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi olmuştur. İki dönem boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırmıştır. Akabinde Umutsuz Konut Bayanları dizisinde rol almış ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana geldi.




Batuhan Karacakaya, ayrıyeten sinema sinemalarında de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever sinemasında Mehmet Günsür ‘ün çocukluğunu canlandırdı. Ekranlardan bir süre uzak kalan genç oyuncu Batuhan Karacakaya, yaşadığı değişim ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şimdilerde ise Diriliş Ertuğrul isimli dizi ile ekrana gelen Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan ‘ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar’ı oynadı.

Rol Aldığı Sinema ve Diziler:

Diriliş: Ertuğrul (TV Dizisi, 4 Dönem, Dündar Beyefendi, 2016-2017)

Uzun Kıssa (Mustafa (15 Yaş, Sinema Sineması, 2012)

Umutsuz Mesken Bayanları (TV Dizisi, 3 Dönem, Mert, 2011-2013)

Sen De Gitme (Selim, TV Dizisi, 2011)

Aşk Tesadüfleri Sever (Özgür, Sinema Sineması, 2011)

Bekle Beni (Salih, Sinema Sineması, 2010)

Dersimiz Atatürk (Sinema Sineması, 2009)

Aşk-ı Memnu (TV Dizisi, 2 Dönem, Bülent Ziyagil, 2008-2009)

Beşinci Boyut (Arif/Emre, TV Dizisi, 2005)

Ayşe Yüksel kimdir? Survivor Adem Kılıççı kaç yaşında ve nereli?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde dünaya geldi. Üniversite öğrencisi olduğunu lisana getiren Survivor Ayşe, Düzce Üniversitesi’nde okumaktadır. Spor ile hayli içli dışlı olduğunu belirten Yüksel, çocuk yaşlardan itibaren sporun bir fazlaca farklı branşıyla ilgilenmiştir.




Ortaokul 7. sınıfta haltere başlayan Yüksel, Türkiye 3.’sü olmuştur. Yüksel, halterdeki bu muvaffakiyetini 1 yıl devam ettirdikten daha sonra voleybola geçmiştir. Yüksel, voleybol mesleğinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başlamıştır.

Yüksel, “20 yaşındaki bir insanın neler yapabileceğini göstermeye gidiyorum” diyerek Survivor’a katılmıştı.

SURVİVOR ŞAMİYONLARI (TÜM SEZONLAR)

2005: Uğur Pektaş


Kimileri onu Art Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat Komiser karakteriyle hatırlıyor lakin Uğur Pektaş aslında Survivor’ın birinci şampiyonuydu.

2006: Derya Durmuşlar

Survivor Türkiye – Yunanistan’da Türkiye birincisi olan 50 yaşındaki Derya Durmuşlar, 2011 yılında Gelibolu İlçesi’da motosikletiyle yaptığı kazada hayatını yitirdi.

2007: Taner Özdeş

Survivor Aslanlar-Kanaryalar yarışında Kanaryalar kadrosunda olan ve şampiyonluk elde eden Taner Özdeş, All-Star’a da katılmış lakin kendini gösterememişti.

2010: Merve Oflaz

Survivor tarihinin birinci ve tek bayan şampiyonu olan Merve Oflaz, hafıza, dayanıklılık ve el marifeti gerektiren oyunlarda ekip arkadaşlarına üstünlük sağladı.

2011: Derya Büyükuncu

Survivor Ünlüler-Gönüllüler ismi altında yapılan birinci müsabakanın birincisi ulusal sportmen Derya Büyükuncu oldu. Ünlüler kadrosundaki arkadaşları içinde Nihat Doğan, Özge Ulusoy, Ebru Destan, Asena, Pascal Nouma ve Zeynep Tunuslu vardı.

2012: Nihat Altınkaya

Özellikle Yaprak Dökümü dizisiyle yıldızı parlayan Nihat Altınkaya, 2012 yılında katıldığı Survivor müsabakasını kazandıktan daha sonra ise oyunculuk mesleğini sürdürmeye devam etti.

2013: Hilmi Cem İntepe

Latin danslar üzerine başarılı bir geçmişi olan Hilmi Cem İntepe, ortağı olduğu dans okulunda eğitmenlik yapıyordu. Survivor’a katılan ve zaferle tamamlayan İntepe, yarıştan daha sonra evvel Süper Yüzyıl’da kısa bir süre yer aldı daha sonra da Çalıkuşu dizisine transfer oldu. İntepe, mesleğine oyuncu olarak devam ediyor

2014: Turabi Çamkıran

2015 Survivor All Star – Turabi Çamkıran


Lise senelerından beri Break dans yapan Turabi, Tayland’a gidip Muay Thai dövüş sporu eğitimi aldıktan daha sonra bir süre kafes dövüşçüsü olarak ömrünü sürdürdü. Turabi, “Benimle Dans Eder misin?” akabinde “Yetenek Sizsiniz Türkiye”ye katılarak performans sergileyen Turabi, 2014 yılında düzenlenen Survivor ve 2015 yılında Survivor All Star’ı da kazanarak büyük bir muvaffakiyet ve fan kitlesi elde etti. Turabi çabucak sonrasında Sabit Kanca 2 sinemasında rol aldı.

2016: Çağan Atakan Arslan

Son Survivor şampiyonu olan Atakan Arslan, 2017 Şubat ayında Serap Korkmaz ile dünyaevine girdi. Arslan şu sıralar ise birinci dizi projesi Kelam’ın Geveze’si olarak rol alıyor.

2017: Ogeday Girişken

Survivor 2017’ye gönüllüler kadrosundan katılan Ogeday Girişken, gösterdiği performansla yarışta isminden kelam ettirdi. Survivor’da Adem ile bir arada Kıbrıs finaline kalan Ogeday Girişken şampiyon oldu.

2018: Adem Kılıççı

1986 Ağrı doğumlu olan Adem Kılıççı Millli Boksör olarak Türkiye’yi biroldukça platformda temsil etmişti. Gümüş, bronz ve altın madalya sahibi olan Adem Kılıççı farklı bir oylama çeşidinin yapıldığı Survivor’da favori isimler içinde gösterilmesine karşın ikinci sırada yer almıştı. Müsabaka daha sonrası oylamanın programın takipçileri tarafınca eleştirilmesine yönelik sessiz kalan Adem, Acun Ilıcalı’ya güvendiğini tabir etmişti. 2017’de de finale kalan ve elenen Adem bu yıl yapılan müsabakayı kazandı.

2019 Türkiye: Yusuf Karakaya

2020 Yunanistan: Katerina Dalaka

2020: Cemal Can

2021: İsmail Balaban
 
Üst