Son Çağrı: DevSecOps: Yazılım geliştirmede çevik güvenliği keşfedin

Adanali

Member
Çevik yazılım geliştirme sürecinde DevOps süreçleri vazgeçilmez hale geldi. Modern yazılımlara yönelik güvenlik gereksinimleri sürekli arttığından, birçok ekip güvenlik önlemlerini doğrudan geliştirmeye entegre ediyor; buradaki anahtar kelime DevSecOps'tur.

Duyuru



DevSecOps – Yazılım Geliştirmede Çevik Güvenlik web semineri serimizde paydaşlar, kanıtlanmış uygulamaları kullanarak güvenlik önlemlerini geliştirmenin erken aşamalarında nasıl sorunsuz bir şekilde entegre edeceklerini öğrenecekler. Bu, temel geliştirme konseptinde zaten gizli olan ve ancak uzun bir süre sonra kapatılabilen güvenlik açıklarının riskini azaltır. Güvenlik hususları yalnızca sürecin sonlarında devreye girerse, bu genellikle projenin tamamlanmasını etkiler.

Çevik yazılım geliştirmede daha fazla güven için uzman bilgisi


Novatec GmbH'den uzmanlarımız Andreas Falk ve Dominik Pabst, DevOps ve DevSecOps alanlarında uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir ve halihazırda çok sayıda müşteri projesinin başarısına katkıda bulunmuşlardır. Amacınız her zaman yazılım projelerini çevik bir geliştirme sürecinde güvenliği ihmal etmeden hızlı bir şekilde başarılı bir sürüme getirmektir.

Web semineri serisine katılanlar öncelikle DevOps ve DevSecOps'un temel stratejilerini öğreniyorlar. Bu temelde uzmanlarımız uygulama güvenliği, bulut güvenliği, güvenlik testi ve güvenlik açığı yönetiminin önemli yönlerini ele alıyor. Ayrıca geliştiricilerin sürekli karşılaştığı yasal gereklilikleri de karşılıyorlar. Son web semineri, DevSecOps'un tüm kuruluş için önemine odaklanacak. Sonuç olarak katılımcılar sürüm kontrolünün ve gizli dizi yönetiminin önemini anlar ve güvenli CI/CD işlem hatları tasarlamayı öğrenir. Bireysel web seminerlerinin tarihleri:

  • 14 Mayıs: DevSecOps Temelleri: Geliştirme, Operasyonlar ve Güvenlik Arasındaki İşbirliği
  • 28 Mayıs: DevOps sürecinizi güvenle genişletin ve güvence altına alın
  • 11 Haziran: Güvenli bir değer akışı tedarik zinciri olarak DevSecOps
Bu web semineri serisi geliştiricilere, operasyon personeline, güvenlik uzmanlarına ve DevSecOps hakkında daha fazla bilgi edinmek ve güvenliği yazılım geliştirme süreçlerine entegre etmek isteyen herkese yöneliktir. DevSecOps'u kuruluşunuzda başarılı bir şekilde uygulamak için pratik bilgiler, değerli ipuçları ve kaynaklar alacaksınız.

Pratik, uzman bilgisi – canlı ve sonrası için


Web seminerlerinin her biri dört saat sürüyor ve 9:00 – 13:00 saatleri arasında gerçekleşiyor. Web seminerine katılım ücreti 169 Euro'dur (tüm fiyatlara KDV dahildir). Beş tarihin tümüne aynı anda rezervasyon yaptırmak isterseniz kombine biletle 449 Euro tasarruf edebilirsiniz.

Tüm katılımcılar bol miktarda pratik ve etkileşim beklemekle kalmayıp, aynı zamanda tüm kayıtlar ve materyallerle öğrendiklerini daha sonra tekrarlama ve derinleştirme fırsatına da sahip olacaklar. Canlı sohbette sorular doğrudan yanıtlanıyor ve katılımcılar birbirleriyle de konu hakkında fikir alışverişinde bulunabiliyor. Videolara ve egzersiz materyallerine daha sonra erişim dahildir.

İlgilenenler web semineri serisinin web sitesinde daha fazla bilgi ve bilet bulabilirler. Haberler akademisinin sunduklarından haberdar olmak istiyorsanız bültene kaydolabilirsiniz.


(cbo)



Haberin Sonu
 
Üst