Şirketinizde akıllı telefon veriyorsanız bu kadar mobil veri vermeyin

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Motorola Meksika'nın B2B yöneticisi Margarita Ibarra tarafından sunulan bir demoda, bu platformun iş liderlerinin çok yararlı bulacağı bazı özellikleri var. Örneğin Moto Talk'ta kullanıcılar oluşturmak, görev atamak, iş durumunu incelemek, raporlar oluşturmak ve çeşitli gruplara sahip olmak mümkündür.

Slack ve Teams gibi iş uygulamalarının bir kombinasyonudur ancak Motorola ekosistemi ile ve ayrıca bu tür iş programı aracılığıyla telefonların çeşitli izinleri vardır, ancak aynı zamanda kısıtlamaları da vardır. Örneğin yapılan işin türüne göre YouTube, Instagram ya da TikTok gibi uygulamalara erişim kısıtlanıyor.

Ibarra oturum sırasında şunları kaydetti: “İşbirlikçilerin tam olarak nerede olduğunu görebiliyoruz, pil seviyelerini öğrenebiliyoruz ve görevleri gerçek zamanlı olarak yönetebiliyoruz.”

Motorola for Business neler sunuyor?


MotoTalk: Kurumsal Verimlilik Platformu

Sabit cihazlar ve akıllı telefonlar için, 3G, 4G, 5G ve Wi-Fi'ye göz atan tüm operatörlerle ve ana mobil işletim sistemleriyle (Android veya iOS) çalışan bir iş üretkenliği platformu.

Bu çözüm, web platformu üzerinden zaman planlaması, yönetimi ve görevlerin izlenmesine olanak tanır ve her türlü aktivitenin mobil uygulamadan gerçekleştirilmesine olanak tanır. Her türlü saha ekipmanı ve çalışanlar tarafından herhangi bir mobil cihazla dahili kullanım için idealdir.

En önemli işlevler, PTT ve mesajlaşma yoluyla anlık iletişim, ayrıntılı görev planlama ve iş günü kaydı, grup iletişim yönetimi, konum, gerçek zamanlı takip ve entegre mobil cihaz yönetimi çözümüdür.

Moto Device Manager: Şirketiniz için en eksiksiz mobil cihaz yöneticisi

Mobil cihazları izleyerek, yöneterek ve koruyarak kurumsal verilerin güvenliğini artırın. Etkili bir MDM, kuruluşunuzdaki hassas verilere erişen cihazlar için güvenlik politikalarını tanımlamanıza ve dağıtmanıza olanak tanıyan, kurumsal ağın güvenliğini sağlayan ve böylece çalışanların şirketin akıllı telefonlarını kötüye kullanmasını önleyen kullanışlı kontroller sağlayabilir.

Moto Device Manager'ın ana özelliklerinden bazıları, kullanımı kolay arayüze sahip konsolu, kişiselleştirilmiş veri raporları, sezgisel QR kodu kullanarak cihaz kaydı, dinamik bilgiler içeren gösterge paneli, politika profili yönetimi, uzaktan uygulama kurulumu ve yönetimi, otomatik yazılım güncellemesi ve diğerlerinin yanı sıra ağ yapılandırmasını etkinleştirin.
 
Üst