Portakal Ve Mandalina Soslu Kereviz

Beykozlu

New member
Portakal Ve Mandalina Soslu Kereviz Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet kereviz
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 yemek kaşığı mısır unu
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 adet portakal
  • 1 adet mandalina
  • 1 adet limon
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • Tuz isteğe bağlı
Portakal Ve Mandalina Soslu Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Tüm sebzelerimi güzelce doğradım ve derince bir kaba su doldurup yarım limon sıkıp içine koydum.
  2. Bilirsiniz bu süreç kararması içindi.
  3. sonrasındasında soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kokusu çıkana kadar kavurduktan daha sonra unu ek edip birkaç tıp daha kavurma sürecine devam ettim.
  4. ondan sonrasında bir tatlı kaşığı şekeride ilave edip sebzelerimi ekliyorum.
  5. Göz sonucu su ek edip biraz kaynattıktan daha sonra portakal ve mandalinanın suyunu sıkıp yemeğe ek ettim .
  6. Kısık ateşte pişmeye bırakıyorum. Ve hazır deneyenlere afiyet olsun
    ☺
    .
Portakal Ve Mandalina Soslu Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst