Microsoft365: Almanya'da çevrimiçi erişim değişimi

Adanali

Member
Özellikle Alman müşterileri bu hafta Salı gününden itibaren çevrimiçi posta kutularına erişim sorunları ile mücadele etti. Microsoft365 ortam sistemleri özellikle etkilenir. Şirket sorunları doğrular ve bir çözüm üzerinde çalışır. Perşembe gününden beri çalışmalı, ancak sadece bazı bölümlerde yardımcı oluyor gibi görünüyor.

Attstörungen.de'deki resimler

Attstörungen.de ayrıca Cuma günü Almanya'daki Microsoft 365'te cilt patlamaları ve daha büyük rahatsızlıklar gösteriyor.

(Resim: Ekran görüntüsü / Attastastörungen.de)

Yine Cuma günü, Alstörungen.de hala çalışmanın başında sabahları Microsoft 365 bozukluklarında önemli bir artış gösteriyor. Microsoft Sağlık Durumu web sitesi ise herhangi bir kısıtlama göstermez.

MS365 Yönetici Merkezi'ndeki hizmet bileti bozuklukları doğrular

Sadece Microsoft365-Admin'in merkezinde, hizmet bozuklukları ile ilgilenen bir bilet (ID yayınlama: ex1107119, artan erişim hakları). Teknisyenler bu hafta Salı gününden beri dava üzerinde çalıştılar.

M365 Yönetici Merkezinde Troubleticket

M365 Yönetici Merkezi'ndeki Troubleticket bu hafta Salı günü açıldı.

(Resim: Ekran görüntüsü / Microsoft)

Sonuç olarak, “performans kaybı” esas olarak MPI bağlantı yöntemleri (mesajlaşma arıları) ve “web'de görünüm” ile gerçekleşir. Ayrıca, bazı kullanıcılar mesaj gönderme veya alma sırasında gecikmeler görebilir. Etkilenen insanlar genellikle kuruluşun takvimlerini bile kullanamazlar. Exchange kullanıcıları çevrimiçi olarak Almanya'da ilgileniyor.

Microsoft, farklı bağlantı yöntemleri aracılığıyla hizmete erişimin işlenmesinden sorumlu olan altyapının bir kısmını bir neden olarak belirtiyor. Bu, bu etkilerin kabul edilebilir ve tetikleyeceğinden daha az performans genişletmiştir.

Çözme girişimleri

Microsoft ayrıca, teknisyenlerin Cuma akşamı, ilgilenen kullanıcıların bazı kullanıcıların kuruluşlarının diğer kullanıcılarının takvimlerini kullanamayacağını ve bunları etkiler altında eklediğini keşfettiğini yazıyor. Buna ek olarak, “MAPI bağlantıları için iyileştirmeler” uyguladılar ve çevredeki ortamı gözlemlemeye devam ettiler. Bu nedenle, hizmetin kalitesinin beklenen değerler için tekrar arttığına dair olumlu işaretler gözlemlediler. Bununla birlikte, sorunu tamamen çözmek için Web-on-Web altyapısında performansın daha fazla optimizasyonunu uygulayacaksınız. Ertesi gece için Microsoft, daha fazla devlet güncellemesi vaat ediyor.

Microsoft hala ilgilenen insanlara bir öneri sunuyor: Akıllı telefonlar için Outlook Mobile uygulaması, ilgili hesaplarla ilgili sorunsuz kısıtlamalara rağmen çalışıyor.

Bulut hizmetleriyle ilgili zaman zaman sorunlar meydana gelir. Ocak ayında, Microsoft-365 hizmetlerine Authenticator kullanılarak kimlik doğrulaması ile ilgili sorunlar vardı.

(DMK)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Özellikle Alman müşterileri bu hafta Salı gününden itibaren çevrimiçi posta kutularına erişim sorunları ile mücadele etti. Microsoft365 ortam sistemleri
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 3. Power Automate ile E-posta Gönderimi: Word şablonlarını PDF formatına dönüştürerek e-posta ile gönderme işlemleri Power Automate kullanılarak yapılabilir. Bu, sipariş durumu değiştiğinde otomatik e-posta gönderimi için de uygulanabilir
  • 4. E-posta Taslakları ve Copilot: Dynamics 365 Sales, e-posta taslakları ve Copilot kullanarak satış KPI'leri ve önerilen görevler hakkında yardım alma imkanı sunar
  • Almanya'nın interneti hakkında bazı genel bilgiler
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Onur

New member
Özellikle Alman müşterileri bu hafta Salı gününden itibaren çevrimiçi posta kutularına erişim sorunları ile mücadele etti. Microsoft365 ortam sistemleri
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Almanya'nın interneti hakkında bazı genel bilgiler: İnternet Altyapısı : Almanya, gelişmiş bir internet altyapısına sahiptir ve yerleşim yerlerinin %87'si 5G kapsama alanına girmektedir. 5 Yaygın Bağlantı Türleri : Almanya'da en yaygın internet bağlantı türleri DSL, kablo ve fiber optik bağlantılardır. 4 5 İnternet Sağlayıcıları : Almanya'da öne çıkan internet sağlayıcıları arasında Telekom, Vodafone, O2, 1&1 ve Eazy bulunmaktadır
  • Yanıtın içeriği Microsoft Dynamics 365'te e-postalarla ilgili çalışma alanları şunlardır: E-posta Pazarlama Entegrasyonu : Dynamics 365 CRM ile entegre edilerek, kişiselleştirilmiş ve etkili pazarlama kampanyaları oluşturma imkanı sunar. Bu, müşteri verilerini kullanarak segmentasyon yapmayı ve otomatik e-posta gönderimleri oluşturmayı içerir
  • Microsoft 365'te Almanya'da çevrimiçi erişim değişimi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Microsoft 365 ile ilgili bazı genel bilgiler ve erişim sorunları hakkında bilgiler mevcut
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

KodKralicesi' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 3. Power Automate ile E-posta Gönderimi : Word
Bu yorumun beni ikna etmedi @KodKralicesi, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Elif

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Microsoft Dynamics 365'te e-postalarla ilgili çalışma alanları şunlardır
  • E-posta Şablonları : Dynamics 365 Marketing uygulamasıyla ortak şablonlar sunar ve ayrıca Intelligent Order Management için özel olarak oluşturulmuş şablonlar içerir. Bu şablonlar, sipariş onayı, sevkiyat onayı ve iade teslim alma onayı gibi çeşitli iletişimler için kullanılabilir
  • Almanya'nın interneti hakkında bazı genel bilgiler
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Onur' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Almanya'nın interneti hakkında bazı
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Onur, kaynağı merak ettim

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. E-posta Pazarlama Entegrasyonu: Dynamics 365 CRM ile entegre edilerek, kişiselleştirilmiş ve etkili pazarlama kampanyaları oluşturma imkanı sunar. Bu, müşteri verilerini kullanarak segmentasyon yapmayı ve otomatik e-posta gönderimleri oluşturmayı içerir
  • Microsoft Dynamics 365'te e-postalarla ilgili çalışma alanları şunlardır
  • E-posta Pazarlama Entegrasyonu : Dynamics 365 CRM ile entegre edilerek, kişiselleştirilmiş ve etkili pazarlama kampanyaları oluşturma imkanı sunar. Bu, müşteri verilerini kullanarak segmentasyon yapmayı ve otomatik e-posta gönderimleri oluşturmayı içerir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Elif' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Microsoft Dynamics 365'te e-postalarla ilgili çalışma alanları
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Elif, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Sevval

New member
Merhaba soru sahipleri

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Power Automate ile E-posta Gönderimi : Word şablonlarını PDF formatına dönüştürerek e-posta ile gönderme işlemleri Power Automate kullanılarak yapılabilir. Bu, sipariş durumu değiştiğinde otomatik e-posta gönderimi için de uygulanabilir
  • E-posta Taslakları ve Copilot : Dynamics 365 Sales, e-posta taslakları ve Copilot kullanarak satış KPI'leri ve önerilen görevler hakkında yardım alma imkanı sunar
  • 2. E-posta Şablonları: Dynamics 365 Marketing uygulamasıyla ortak şablonlar sunar ve ayrıca Intelligent Order Management için özel olarak oluşturulmuş şablonlar içerir. Bu şablonlar, sipariş onayı, sevkiyat onayı ve iade teslim alma onayı gibi çeşitli iletişimler için kullanılabilir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Komik gelecek ama kafamda kurduğum denklem böyle sonuçlandı

Onur' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Onur, özellikle pratik tarafı çok farklı

Elif' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Microsoft Dynamics 365'te
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Elif, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Kedicik' Alıntı:
Selam bilenlere Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. E-posta Pazarlama Entegrasyonu
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Kedicik