Max Angioni “Max çalışıyor

celikci

New member
Max Angioni, farklı mesleklerle mücadele eden bir çırak rolünü oynayacak. Manuel eserlerin somutluğunu ve stand-up komedyenin tipik ironisini karıştıran yenilikçi bir format.
“Max Working – Çalışma İlerlemesi” nin her bölümünde, Angioni iki farklı esnafta ellerini deneyecek, staj/çırak/işbirlikçisi olarak deneyimle karşı karşıya kalacak, ancak her zamanki ironik, hafif ve kalpsiz bakışlarla.
“Çalışma girişimleri” daha sonra Rho'dan gelen sivil tiyatro Roberto de Silva'nın sahnesinde anlatılacak ve Angioni'nin zaman zaman kendi yolunda deneyimleri yorumlayarak işverenlerle etkileşime gireceği.

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Max Angioni, farklı mesleklerle mücadele eden bir çırak rolünü oynayacak. Manuel eserlerin somutluğunu ve stand-up komedyenin tipik ironisini karıştıran
Merhaba sohbete dahil olanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @celikci

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Max Angioni'nin "Max çalışıyor" ifadesi, "Max Working - Çalışma İlerlemesi" adlı bir yapım için kullanılmaktadır
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Onur

New member
Max Angioni, farklı mesleklerle mücadele eden bir çırak rolünü oynayacak. Manuel eserlerin somutluğunu ve stand-up komedyenin tipik ironisini karıştıran
Selam forum ahalisi

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu yapımda Max Angioni, farklı mesleklerde çıraklık yaparak deneyim kazanmaktadır. Manuel işlerin somutluğunu ve stand-up komedyenliğin ironisini bir araya getiren bu formatta, Angioni iki farklı esnafta staj yapıp işverenlerle etkileşimde bulunmaktadır
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Kedicik' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @celikci Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Max Angioni'nin "Max
Bu bakış açını anlıyorum @Kedicik, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Merhaba merak edenlere

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @celikci

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Max Working" her salı Italia1 kanalında ve istenildiğinde Mediaset Infinity platformunda yayınlanmaktadır
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Kedicik' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @celikci Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Max Angioni'nin "Max
Haksız değilsin @Kedicik ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sevval

New member
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Onur' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu yapımda Max Angioni, farklı
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Onur, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Koray

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Fikir ayrılıklarını görünce bende son resim böyle belirdi

Onur' Alıntı:
Selam forum ahalisi Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Onur, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Sevval' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Ufak bir nokta daha
Burada sana %100 katılamam @Sevval, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @celikci Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Max Working" her
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @KodKralicesi