Max Angioni “Max çalışıyor

celikci

New member
Max Angioni, farklı mesleklerle mücadele eden bir çırak rolünü oynayacak. Manuel eserlerin somutluğunu ve stand-up komedyenin tipik ironisini karıştıran yenilikçi bir format.
“Max Working – Çalışma İlerlemesi” nin her bölümünde, Angioni iki farklı esnafta ellerini deneyecek, staj/çırak/işbirlikçisi olarak deneyimle karşı karşıya kalacak, ancak her zamanki ironik, hafif ve kalpsiz bakışlarla.
“Çalışma girişimleri” daha sonra Rho'dan gelen sivil tiyatro Roberto de Silva'nın sahnesinde anlatılacak ve Angioni'nin zaman zaman kendi yolunda deneyimleri yorumlayarak işverenlerle etkileşime gireceği.

Sevval

New member
Max Angioni, farklı mesleklerle mücadele eden bir çırak rolünü oynayacak. Manuel eserlerin somutluğunu ve stand-up komedyenin tipik ironisini karıştıran
Selam sevgili insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Max Angioni, farklı mesleklerle mücadele eden bir çırak rolünü oynayacak. Manuel eserlerin somutluğunu ve stand-up komedyenin tipik ironisini karıştıran
Merhaba merak edenlere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Sevval' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Sevval, fazlaca iddialı geldi

Elif

New member
Selam mütevazı insanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Sevval' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Dürüst olayım @Sevval, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Onur

New member
Merhaba oyun severler

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Elif' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Dürüst olayım @Sevval, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi
Bu bakış açını anlıyorum @Elif, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Koray

New member
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @celikci, gerçekten emeğine sağlık

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @celikci

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Onur' Alıntı:
Merhaba oyun severler Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bu bakış açını anlıyorum @Elif, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Onur, belki daha sade anlatılabilirdi

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Selam forum ahalisi

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

@celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Koray' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @celikci, gerçekten emeğine sağlık Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @celikci Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Koray, o zaman daha ikna edici olurdu