Mantarlı Ispanak

Beykozlu

New member
Mantarlı Ispanak Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1-2 adet kırmızı kapya biber
  • 6-8 adet mantar(boyutuna göre değişir)
  • 600 gram ıspanak
  • 2 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • Çok az kimyon
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Tuz
Mantarlı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Soğan ve kapya biberleri yağda kavurun.
  2. Akabinde dilimlediğiniz mantarları ekleyin biraz kavurun.
  3. daha sonra ıspanak ve baharatları tuzu ekleyin kısık ateşte 20 dk kadar pişirin.
  4. Ispanaklar suyunu bırakacaktır.
  5. O su çekilinceye kadar pişirin. Afiyet olsun.
Mantarlı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst