Lorella Cuccarini, Chiara’nın kızı etiketsiz aşk için

celikci

New member
26 Nisan 2023 18:30

Instagram’da takipçilerinden gelen bazı soruları yanıtlayan kız: “Cinsiyeti ne olursa olsun bir insan beni olduğu gibi ilgilendirir”

Instagram ile ilgili sorular

“Heteroseksüel misin?”, “Hiç bir kıza aşık oldun mu veya çıktın mı?”, “Hiç aynı cinsten birine karşı hislerin oldu mu?” Chiara’nın açıkça yanıtladığı takipçilerin soruları oldu: “Etiketleri hiç sevmedim. Bir insan, cinsiyeti ne olursa olsun beni oldukları gibi ilgilendirir. Genel olarak, bir kıza olduğu kadar bir erkeğe de aşık olabilirim”.

Chiara Capitta kimdir?

2 Mayıs 2000’de dünyaya gelen Chiara, Lorella Cuccarini ve Silvio Testi Capitta’nın dört çocuğundan biridir. Roma’daki St. George’s British International School’a gittikten sonra 2019’da European School of Economics’te İşletme bölümüne kaydoldu. O bir futbolcu (12 yaşından beri Roman Women için oynuyor) ve aynı zamanda dijital strateji ve marka kimliği ile ilgilenen kendi pazarlama ajansının kurucusu.

Annesinin sosyal ağlarını yöneten kişi Chiara’nın kendisidir. Verissimo’ya şunları söyledi: “Bir yıldır anneme sosyal medya yönetiminde yardımcı oluyorum ve bundan çok keyif aldığımı söylemeliyim. Her seferinde biraz çılgınlık yapmak ve arabada şarkı söylemek için bir bahane. Ve tüm bunlardan gerçekten zevk alıyorum çünkü onun bazen biraz daha ciddi olan bir tarafını görüyorsunuz ama evde çılgın bir deli.”

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Telematik üniversite, iş dünyasına yönelik eğitim

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

UniMarconi

Yirmi yıllık tarihte, dijital üniversiteler, İtalya’da ilk doğan UniMarconi ile başlayarak büyük bir büyüme yaşadı. toplumun büyümesi için temel bir hümanist kültürün entegrasyonunu unutmadan

Daha fazlasını bul

İlgili