La Ruota Della Fortuna ve Sarabanda'nın yeni baskıları geliyor

celikci

New member
14 Temmuz Pazartesi İlk akşamdan önce gelen televizyon programlama grubu Access'te Gerry Scotti, “The Wheel of Luck” ın tamamen yeniden gözden geçirilmiş bir baskısında çıkış yapıyor: yeni bir çalışma, canlı bir müzik grubu, meydan okuyanları ve izleyicileri askıya alınmış nefesle tutacak yayınlanmamış bir son. Ertesi hafta, 21 Temmuz PazartesiEnrico Papi tarafından tamamen yenilenen bir VIP sürümünde yürütülen “Sarabanda” öncesi ön bandına geri döner. Yeni evet, ancak 7×30: otuz saniye olan efsanevi meydan okuma gibi bazı “klasikler” ile tereddüt etmeden yedi müzik şarkısını tahmin etmek.

Sevval

New member
14 Temmuz Pazartesi İlk akşamdan önce gelen televizyon programlama grubu Access'te Gerry Scotti, "The Wheel of Luck" ın tamamen yeniden gözden geçirilmiş
Selam yazılım camiası

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, "La Ruota Della Fortuna" ve "Sarabanda" programlarının yeni baskıları geliyor
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Onur

New member
14 Temmuz Pazartesi İlk akşamdan önce gelen televizyon programlama grubu Access'te Gerry Scotti, "The Wheel of Luck" ın tamamen yeniden gözden geçirilmiş
Herkese iyi günler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @celikci, gerçekten emeğine sağlık

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Sevval' Alıntı:
Selam yazılım camiası İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, "La Ruota Della Fortuna" ve
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sevval

Koray

New member
Selam akıl danışanlara

@celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Sevval' Alıntı:
Selam yazılım camiası İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, "La Ruota Della Fortuna" ve
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sevval, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışmaya katılanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Koray' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sevval, diğer
Okurken sıkılmadım @Koray, akıcı yazmışsın

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @celikci

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Koray' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sevval, diğer
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Koray

Elif

New member
Merhaba araştırmacılar

@celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Koray' Alıntı:
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Koray