Kızartma Sote

Beykozlu

New member
Kızartma Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk patates
  • 3 orta uzunluk patlıcan
  • 3 adet domates
  • 1 adet biber
  • 1 adet soğan
  • Kimyon
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytin yağı
Kızartma Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patlıcan ve patatesleri ince ince diliyoruz.
  2. Yağda evvel patatesleri kızartıyoruz.
  3. daha sonra patlıcanları kızartıyoruz borcama alıyoruz.
  4. Domatesleri soyup küp küp doğuyoruz.
  5. Soğan ve biberde birebir biçimde doğrayıp evvel soğan ve biberi kavurup üzerine domatesleri döküyoruz .
  6. İyice pişince üzerine baharatları döküp borcama onu da alıyoruz.
  7. sonrasındasında fırına koyup 200 derece de yarım saat tatları birbirine geçmesi için pişiriyoruz evet yemek hazır
    👌
    .
Kızartma Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst