Karnabahar Yemeği

Beykozlu

New member
Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk karnabahar
  • 2 adet orta uzunluk havuç
  • 3 adet küçük uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 silme tatlı kaşığı salça ( biber yahut domates)
  • 1 çay kaşığı silme tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
Karnabahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır


Merhabalar ????.

  1. ilk vakit içinderda bütün soyulacak gereçleri soyup hazırlayalım.
  2. Soğanı ince ince yemeklik doğrayalım.
  3. Tenceremize yağımızı alıp üzerine soğanımızı ve sarımsağımızı ek edelim.
  4. Rengi döndüğünde ince kestiğimiz havuçlarımızı ek edelim.
  5. Üzerine salçamızı baharatlarımızı ve tuzu ek edip karıştıralım.
  6. Karnabaharlarımızı ek edip kısık ateşte kavuralım.
  7. Üzerini geçene kadar su koyalım kısık ateşte yumuşayana kadar pişirelim.Afiyetler olsunn ????.
Karnabahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst