Beykozlu
New member
Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar ????.
- 1 adet orta uzunluk karnabahar
- 2 adet orta uzunluk havuç
- 3 adet küçük uzunluk soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 silme tatlı kaşığı salça ( biber yahut domates)
- 1 çay kaşığı silme tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı karabiber
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar ????.
- ilk vakit içinderda bütün soyulacak gereçleri soyup hazırlayalım.
- Soğanı ince ince yemeklik doğrayalım.
- Tenceremize yağımızı alıp üzerine soğanımızı ve sarımsağımızı ek edelim.
- Rengi döndüğünde ince kestiğimiz havuçlarımızı ek edelim.
- Üzerine salçamızı baharatlarımızı ve tuzu ek edip karıştıralım.
- Karnabaharlarımızı ek edip kısık ateşte kavuralım.
- Üzerini geçene kadar su koyalım kısık ateşte yumuşayana kadar pişirelim.Afiyetler olsunn ????.