İzmir Büyükşehir Belediyespor’un konuğu Madeira Andebol

semaver

New member
Hentbolda Bayanlar EHF Avrupa Kupası’nda cumartesi günü Portekiz takımı Madeira Andebol SAD ile karşılaşacak İzmir Büyükşehir Belediyespor, milletlerarası arenadaki 41’inci maçında kazanıp son 16 için avantaj elde etmek istiyor. Rakibini Celal Atik Spor Salonu’nda saat 17.30’da ağırlayacak İzmir BŞB, 20 Kasım’daki rövanş öncesi avantaj elde etmeye çalışacak.

İzmir grubu birinci maç daha sonrası rövanş için Atlas Okyanusu’nda Afrika kıta sahanlığına yakın yer alan Portekiz’e bağlı Madeira Adaları’na ulaşmak için şiddetli bir seyahat yapacak.

Tertipte daha evvel ikinci çeşitte Yunan temsilcisi A.E.S.H. Pylea’ya birinci maçta 28-27 mağlup olup, rövanşı 28-19 kazanan İzmir grubu bu skorlarla üçüncü çeşide yükselmişti.

Bu dönem lig ve Avrupa kupalarında epeyce güzel sonuçlara imza attıklarını söyleyen Antrenör Senar Dayat, “Ligde önder, Avrupa’da ise yola devam eden bir ekibiz. Rakibimizi uygun tahlil ettik. Cumartesi günü konutumuzda yeterli bir skor elde ederek rövanş maçına avantajlı biçimde gitmek ve son 16 ya kalmak istiyoruz” dedi.

DHA

Okumaya devam et...
 
Üst