iX Workshop: DevSecOps – Web Uygulamaları için Otomatikleştirilmiş Güvenlik Testi

Adanali

Member
DevOps bağlamında, güvenlik ideal olarak ayrılmaz bir parça olarak düşünülmelidir. Bunun için DevSecOps terimi oluşturuldu. 13-14 Haziran 2023 tarihlerinde iX çevrimiçi atölyesinde DevSecOps: WebApp Geliştirme için Otomatik Güvenlik Testleri’nde, otomatik uygulama düzeyinde güvenlik kontrollerini DevSecOps sürecinize nasıl entegre edeceğinizi öğreneceksiniz.


İki günlük eğitim kursu, başlangıçta modern web uygulama güvenliğinin temellerine ayrılmıştır. Daha sonra teorik olarak öğrendiklerinizi bulutta bir demo ve uygulama ortamında pratiğe dönüştürmek için pratik örnekler kullanacaksınız. Uygulamaları ve sistemleri test etmek için uygun araçları, bunların mevcut bir ardışık düzene nasıl entegre edileceğini ve sonuçların nasıl yorumlanacağını öğreneceksiniz.

Eğitim, DevOps geliştiricilerine, yöneticilerine ve BT güvenlik yöneticilerine yöneliktir ve yoğun bilgi alışverişi için alan sunar. Eğitmen Christian Biehler, bi-sec GmbH’nin kurucusu ve genel müdürüdür ve BT güvenlik kontrolleri alanında uzmandır. Yaz tatilinden önce bu atölyede hala boş yerler var.

Daha fazla bilgi ve kayıt



iX Magazine'den daha fazlası



iX Magazine'den daha fazlası




(ek)



Haberin Sonu
 
Üst