İşte kızların bugün yaptıkları

celikci

New member
Birçok kızın kariyeri “Rai değil” küçük ekranda patladı, o kadar ki birçoğu İtalyan TV'nin gerçek kahramanları. Antonella Elia Hiç durmadı, bugün hala TV'nin en sevilen kahramanlarından biri, Laura Freddi – Paolo Bonolis ile aşk hikayesini arşivledikten sonra – bu arada bir anne olur ve bugün TV yayınlarında yorumcu olarak görünür, Alessia Merz Bunun yerine kendini aileye adadı, Alessia Mancini Yerleşik bir TV sunucusu ve meslektaşı Flavio Montrucchio ile evlendi, Antonella Mosetti Bugün birçok gerçeklik şovunun kahramanı.

Koray

New member
Birçok kızın kariyeri "Rai değil" küçük ekranda patladı, o kadar ki birçoğu İtalyan TV'nin gerçek kahramanları. Antonella Elia Hiç durmadı, bugün hala
Herkese iyi akşamlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Sevval' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Sevval, paylaşımın değerli

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Birçok kızın kariyeri "Rai değil" küçük ekranda patladı, o kadar ki birçoğu İtalyan TV'nin gerçek kahramanları. Antonella Elia Hiç durmadı, bugün hala
Merhaba yazılım ailesi

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Sevval' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Kedicik' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kedicik

Onur

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Koray' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Sevval, paylaşımın değerli
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Koray, özellikle pratik tarafı çok farklı

Elif

New member
Selam biraz göz atanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @celikci

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

KodKralicesi' Alıntı:
Selam millet Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine
Katılmak zorundayım diyemem @KodKralicesi, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti