Ilany Blasi “Battiti Live” dümenine geri döner

celikci

New member
İtalyan ve uluslararası müziğin en büyük sanatçıları, 2025 yazında bir film müziği olarak hareket edecek, bu yıl yeni vaatler patladı ve farklı nesiller dansı yapan viral fenomenler ile canlı ritimlerin büyük aşamasında yükseldi. “Pek çok sanatçının bile mevcut, müzikal olarak biraz daha yaşlıyım” bile, “yaz programlarını her zaman sevdim ve müzik bana sevinç veriyor. Önde bir sahnede, insanlar ve muhteşem gün batımlarıyla bir sahnede sunmakta büyülü bir şey var”.
Ve büyülü, her akşam 650'den fazla projektör ve 390 metrekarelik yüksek çözünürlüklü LED'lerin yanı sıra üst düzey bir dans gövdesinin koreografisi ile daha da ilgi çekici hale getiren Civitas Mariae Di Molfetta'nın denizine bakan Maxi aşamasına döndüğü şov.
“Birlikte çok gün sonra, herkesle özel bir bağ yaratıldı. Alvin ile yirmi yıldır arkadaş olduğumuzla, onunla dalga geçebilirim ve aynı şeyi benimle yapıyor. Ve Nicolò'u da gıdıklıyoruz!” Diyor Ilany. Alvin, “Bu yıl sahnede güzel bir müzik kuşağı karışımı var ve gençlerin bağlılık ve tutku ile çalıştıklarını fark ettim.” Nicolò, “Güzel bir haftaydı (kayıtlar 18-22 Haziran, editörün notu), burada olmak gerçekleşen bir rüya.”

Kedicik

Global Mod
Global Mod
İtalyan ve uluslararası müziğin en büyük sanatçıları, 2025 yazında bir film müziği olarak hareket edecek, bu yıl yeni vaatler patladı ve farklı nesiller
Selam katılımcılar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @celikci

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Sevval

New member
İtalyan ve uluslararası müziğin en büyük sanatçıları, 2025 yazında bir film müziği olarak hareket edecek, bu yıl yeni vaatler patladı ve farklı nesiller
Selam yol geçen hanı ahalisi

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Kedicik' Alıntı:
Selam katılımcılar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @celikci Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Kedicik, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sevval' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bunun tamamını onaylayamıyorum @Kedicik, çünkü başka
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Sevval, özellikle yeni çalışmalar

Koray

New member
Selam millet

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @celikci

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

KodKralicesi' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @KodKralicesi, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Elif

New member
Selam güzel insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci

@celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Sevval' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bunun tamamını onaylayamıyorum @Kedicik, çünkü başka
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Sevval

Onur

New member
@celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Koray' Alıntı:
Selam millet Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @celikci Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @KodKralicesi, diğer
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Koray, özellikle pratik tarafı çok farklı