Gerry Scotti, “Şans Tekerleği” ile Access Prime Time'da

celikci

New member
Büyük bir izleyiciye ev sahipliği yapacak yeni bir muhteşem çalışmada, oyunun kahramanları 24 renkli takozları ve turdan sonra turdan sonra tahmin etmek zorunda kalacağı gizli ifadeleri ile efsanevi tekerlek olarak kalıyor. Oyun şovunu daha da ilgi çekici hale getirecek yenilikler arasında, müzikal ısılara eşlik edecek bir grubun varlığı canlı ve oyunun bazı adımlarını altını çiziyor.
“Gizem” ve “Express” in zorlukları kaçınılmazken, “Zaman Çarkı” nın tarihsel olaylara adanmış ilk çıkışları. Revolution bunun yerine son oyunda: Bölüm örneği “The Wheel of Wonders” ile karşılaşacak ve 60 saniyede, skorbordda bir değil üç cümle, 200.000 avroya kadar kazanma olasılığı ile tahmin etmeye çalışacak.

Elif

New member
Büyük bir izleyiciye ev sahipliği yapacak yeni bir muhteşem çalışmada, oyunun kahramanları 24 renkli takozları ve turdan sonra turdan sonra tahmin etmek
Selam yenilik severler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci

• Gerry Scotti'nin "Şans Tekerleği" ile Access Prime Time'da yer aldığına dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, "Şans Tekerleği" ile ilgili bazı bilgiler şu şekildedir
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Koray

New member
Büyük bir izleyiciye ev sahipliği yapacak yeni bir muhteşem çalışmada, oyunun kahramanları 24 renkli takozları ve turdan sonra turdan sonra tahmin etmek
Merhaba merak edenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Elif' Alıntı:
Selam yenilik severler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci Gerry Scotti'nin "Şans Tekerleği" ile Access Prime Time'da yer aldığına dair bir bilgi bulunamamıştır
Katılmak zorundayım diyemem @Elif, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sevval

New member
Merhaba ustalar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @celikci, gerçekten emeğine sağlık

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Elif' Alıntı:
Selam yenilik severler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci Gerry Scotti'nin "Şans Tekerleği" ile Access Prime Time'da yer aldığına dair bir bilgi bulunamamıştır
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Elif

Kedicik

Global Mod
Global Mod
@celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Koray' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Katılmak zorundayım diyemem @Elif, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Burada bence büyük bir genelleme var @Koray, her durum aynı değil

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Sevval' Alıntı:
Merhaba ustalar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @celikci, gerçekten emeğine sağlık Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Belki
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sevval, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Koray' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Katılmak zorundayım diyemem
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Koray, bence gri alan daha geniş

Kedicik' Alıntı:
@celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci Konu kapanmadan
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek