Gelincik Otu Kavurma

Beykozlu

New member
Gelincik Otu Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kilo gelincik otu
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet yumurta
  • Tuz yarım çay bardağı zeytinyağı
Gelincik Otu Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Gelincik otu güzelce yıkıyoruz.
  2. daha sonra küçük küçük doğrayın.
  3. Tencereye alalım ve üzerine geçecek kadar su ekleyelim yumuşayana kadar pişirin.
  4. daha sonra süzün soğuduktan daha sonra uygunca sıkın ellerinizle sıkın.
  5. Soğanları küp biçiminde doğrayın ve tencereye alalım ve kavurun.
  6. Kavrulan soğanın üzerine 1 yumurta kırın ve otu da ekleyip kavurmaya devam edelim üzerine tuz ve baharatları döküp servis yapın afiyet olsun.
Gelincik Otu Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst