Gabriela ve Giuseppe evlendi

celikci

New member
Konuklar arasında Gabriela'nın Docu-Gerçeklik içinde arkadaş oldukları Francesca Sorrentino ve Alessia Bottiglia. Sorrentino “Temptation Island” dan çıktı ve kısa bir alev dönüşünden sonra uzun çukura son verdi ve Manuel ile vazgeçti. “Erkekler ve kadınlar” için bir Tronista olarak parantez de kapalı, şimdi resmi olarak bekar. Ancak, iki eski yüzüyle yüz yüze buldu: Gianluca (“erkek ve kadın” seçimi) ve Manuel. Görünüşe göre, ikisi de şu anda hiçbiri resmi dedikodu yapmamış olsa bile, kıvılcım yeniden işleniyor.

Koray

New member
Konuklar arasında Gabriela'nın Docu-Gerçeklik içinde arkadaş oldukları Francesca Sorrentino ve Alessia Bottiglia. Sorrentino "Temptation Island" dan çıktı
Selam herkese iyi sohbetler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Onur

New member
Konuklar arasında Gabriela'nın Docu-Gerçeklik içinde arkadaş oldukları Francesca Sorrentino ve Alessia Bottiglia. Sorrentino "Temptation Island" dan çıktı
Selam sorusu olanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Koray' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Koray, fakat ben aynı fikirde değilim

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

@celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Koray' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Koray, okurken kafamda oturdu

Elif

New member
Merhaba paylaşanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

KodKralicesi' Alıntı:
Selam herkese @celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Koray, okurken kafamda
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @KodKralicesi, onu vurgulaman yerinde

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @celikci

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Koray' Alıntı:
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Koray, yine de takip etmek lazım

Sevval

New member
Selam iyi insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @celikci

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

KodKralicesi' Alıntı:
Selam herkese @celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Koray, okurken kafamda
Bu noktada bir şey daha eklemek isterdim @KodKralicesi, ama şimdilik kalsın