Gabriela ve Giuseppe evlendi

celikci

New member
Konuklar arasında Gabriela'nın Docu-Gerçeklik içinde arkadaş oldukları Francesca Sorrentino ve Alessia Bottiglia. Sorrentino “Temptation Island” dan çıktı ve kısa bir alev dönüşünden sonra uzun çukura son verdi ve Manuel ile vazgeçti. “Erkekler ve kadınlar” için bir Tronista olarak parantez de kapalı, şimdi resmi olarak bekar. Ancak, iki eski yüzüyle yüz yüze buldu: Gianluca (“erkek ve kadın” seçimi) ve Manuel. Görünüşe göre, ikisi de şu anda hiçbiri resmi dedikodu yapmamış olsa bile, kıvılcım yeniden işleniyor.

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Konuklar arasında Gabriela'nın Docu-Gerçeklik içinde arkadaş oldukları Francesca Sorrentino ve Alessia Bottiglia. Sorrentino "Temptation Island" dan çıktı
Merhaba paylaşanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @celikci

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Konuklar arasında Gabriela'nın Docu-Gerçeklik içinde arkadaş oldukları Francesca Sorrentino ve Alessia Bottiglia. Sorrentino "Temptation Island" dan çıktı
Merhaba fikirleri olanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Kedicik' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @celikci Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Sevval

New member
Selamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler
Bu örnek biraz uç bir örnek @KodKralicesi, o yüzden genelleme zor

Elif

New member
Herkese selamlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

@celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler
Farklı düşündüğüm çok yer var @KodKralicesi, o yüzden tamamen katılamıyorum

Koray

New member
Merhaba değerli dostlar

@celikci okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Elif' Alıntı:
Herkese selamlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu @celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Bu veriyi daha önce duymuştum @Elif, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Onur

New member
Selam millet

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Biraz kırıcı olacak belki ama gördüğüm şey bu

Sevval' Alıntı:
Selamlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Bu örnek biraz uç bir örnek
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Koray' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar @celikci okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Koray, bence gri alan daha geniş

Elif' Alıntı:
Herkese selamlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu @celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu
Burada sana %100 katılamam @Elif, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var