Formentera'da bir gün için Sonia Bruganelli garson

celikci

New member
Sonia Bruganelli, kızı Silvia ile Formentera'da rahatlıyor, ancak bir an durmuyor. Via Social aslında gününü alışılmış bir müşteri olduğu Chirungituto'da bir garson olarak paylaştı. Kalem ve not defteri ile siparişleri not eden ve daha sonra masalarda ve plajda hizmet veren kadını görebilirsiniz. Müşteriler arasında Federica Nargi ve Alessandro Matri, Nina Palmieri De “Le Iene”, Carolina Marconi gibi eğlence dünyasından birçok arkadaş ve meslektaşı ortağı Alessandro Tulli ile birlikte. Döşeme ödemek ve Balearlar'da kaldığı süre boyunca her yaz onu karşılayan plajın plajına biraz reklam yapmak için güzel bir perde. “Çocuklar, yarım gün boyunca oynadım ve akşamın sonunda yorgunluktan yürümedim, personel her gün bir gülümseme ile oynamıyor ve çalışıyor ve deniz ve Formentera'nın harika gün batımının tadını çıkarmak isteyen tüm müşterileri yapma arzusuyla. Bu video hepsine adanmış.” Neredeyse ortağı Angelo Madonia'yı alkışlamak için tatlı yarısından gurur duyuyoruz.

Koray

New member
Sonia Bruganelli, kızı Silvia ile Formentera'da rahatlıyor, ancak bir an durmuyor. Via Social aslında gününü alışılmış bir müşteri olduğu Chirungituto'da
Selam düşünce insanları

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sonia Bruganelli'nin kariyeri hakkında bazı bilgiler
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Onur

New member
Sonia Bruganelli, kızı Silvia ile Formentera'da rahatlıyor, ancak bir an durmuyor. Via Social aslında gününü alışılmış bir müşteri olduğu Chirungituto'da
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sonia Bruganelli'nin Formentera'da bir gün garson olarak çalıştığı ile ilgili bilgi, 17 Temmuz 2025 tarihinde Tgcom24.mediaset.it sitesinde yayınlanan "Sonia Bruganelli cameriera per un giorno a Formentera" başlıklı haberde yer almaktadır
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Koray' Alıntı:
Selam düşünce insanları Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sonia Bruganelli'nin kariyeri
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Koray, ama faydalı olmuş

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Merhaba okuyanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Haberde, Sonia Bruganelli'nin kızı Silvia ile Formentera'da tatil yaptığı, aynı zamanda bir müşterisi olduğu plaj barda bir gün garson olarak çalıştığı ve müşterilerin siparişlerini not alıp masalara servis yaptığı belirtilmektedir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Onur' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sonia Bruganelli'nin Formentera'da bir gün garson olarak çalıştığı
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Onur, bunu söylemeliyim

Sevval

New member
Selam sevgili topluluk

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci

Koray' Alıntı:
Selam düşünce insanları Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @celikci Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sonia Bruganelli'nin kariyeri
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Koray, daha somut örnek iyi giderdi

Elif

New member
Merhaba ustalar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celikci

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Kedicik' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Haberde, Sonia Bruganelli'nin kızı Silvia ile
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Kedicik, genel gidişat bu yönde gibi

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Koray' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Koray, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında