Finalde “Big Brother Vip”, Tavassi ve Nikita

celikci

New member
Alfonso Signorini, bu yarı finalin önizlemelerini bize sunarak seyirciyi stüdyoda ve evde selamlıyor. Bazı önemli kararlar bu akşam gelecek: iki elenen ve iki yeni finalist.


Oriana ve Nikita arasındaki zehirler


Oriana, Onestini ve Nikita arasındaki yeni kurulan dostluktan her zaman şüphe duymaktadır. Kız, Nikita’yı kıskanmadığını ve Nikita’ya asla katlanmadığını yineler: “Bu zavallı şey benim onu kıskandığımı düşünüyor, onu sahte buluyorum, iyi bir aziz gibi davranıyor ama öyle değil” . İkincisi şöyle açıklıyor: “Üzgünüm çünkü sizi selamladığımda bile sizi gerçekten kızdırdığımı görüyorum”. Onestini ise evin içinde geçen bu son günlerin sakin yaşamında huzuru aradığını anlatıyor: “Geçmişi unutmuyorum ama ilerliyorum”. Kesin olan bir şey var: Bir yandan Oriana, Nikita’nın sadakatini sorgulamaya devam ediyor, diğer yandan oyunun sonunda hem Onestini ile arkadaşlığını hem de Daniel ile tanışıklığını sürdürmek istediğinden emin olmaya devam ediyor. .

Televoting sonucu


Televizyon oylamasının sonucunun zamanı geldi. Signorini, para ödülünün yarısının kazanana, diğer yarısının da hayır kurumlarına bağışlanacağını açıklıyor. Sunucu, televizyonda oylama yapan altı yarışmacıyı arar ve finali kimin hak ettiğini sorar. Alberto, Tavassi, Nikita ve Luca kendilerine oy verirken Milena ve Andrea, Edoardo’nun adını verir. Halkın seçimi bu nedenle iki yarışmacının kaderini belirleyecektir. İlk haber, Nikita ve Milena’nın güvende olduğu: ne finalist ne de elendiler. Onestini ve Tavassi, kurtarılan diğer yarışmacılardır. Halk, Andrea’nın elenmesine karar verdi.

Milena’ya sürpriz


Milena bahçede kocası Mauro ile tanışır. Adam onun adına “memnun” ve “seninle tekrar evlenmeye hazır” olduğunu söylüyor. Başlarda karısıyla arasındaki mesafenin çok zor olduğunu da itiraf ediyor: “Onunla geçirdiğim 22 yılda onun benim en iyi arkadaşım olduğunu anladım”. Vippona gözyaşlarına boğulur. Oyuncu için sürprizler devam ediyor. Girişlerini hayatındaki en önemli iki kadın yapıyor: kızları. “Çok büyümüşsün, çok güzelsin” diyerek kızlarına bakıyor.

Nikita’ya Mektup


Nikita, her zaman kolay ve anlaşılır olmayan, ailesiyle olan ilişkisinden sık sık bahsetti. Mystery’ye davet edilen model çok özel bir sürprizle karşılaşır: Ailesi ona destek ve saygı dolu bir mektup yazdı. Annesi, “Sen çok duyarlı ve anlayışlı bir kadınsın, çok nazik ve aynı zamanda ruhani bir kadınsın” diyerek çıktığı yolculuktan dolayı onu tebrik ediyor. “Sen kendi ışığıyla parlayan bir yıldızsın, doğru, sadık ve özverili birisin. Mükemmel değilsin, sen özelsin ve eşsizsin ”diyor onun yerine babası.

yeni finalist


Bu baskının dördüncü finalisti Tavassi. Sonia sonuç hakkında yorum yapıyor: “O, kahramanlardan biriydi”, onu bir oyuncu rolünden çok sempatisinden dolayı takdir ettiğini kabul ediyor ve açıklıyor. Orietta’ya göre en samimi insanlar finale gitti.

Yeni televizyon oylama


Bir sonraki elenene karar vermek için hızlı bir televizyon oylaması açılır ve net aday adayları Giaele, Alberto, Oriana, Tavassi ve Nicole, Nikita’yı aday göstererek başlar. Onestini, Milena’yı işaret ediyor. Nikita, Alberto’yu seçer. Nikita en çok oy alan kişidir. Kime meydan okuyacağınız size kalmış. Daha sonra Onestini’yi seçen Alberto. En az oy alan elenecek ve en çok oy alan beşinci finalist olacaktır. Üç vipponi stüdyoya giderek sonucu öğrenecek. Evi terk etmek zorunda kalacak olan yarışmacı Onestini’dir. Alberto halüsinasyon gördü: “Taşlaştım, dışarı çıkacağıma ikna oldum. Taşlaştım, hayatımda hiç olmadığı kadar utandım”. Nikita ve Alberto, ancak tekrar aranmak için eve dönerler. Ve Nikita’nın beşinci finalist olduğunu öğrenirler.
 
Üst