Fasulye Turşusu Kavurması

Beykozlu

New member
Fasulye Turşusu Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • Bir büyük kase fasulye turşusu
  • 1 orta uzunluk soğan
  • Sıvı yağ
  • Pul biber
Fasulye Turşusu Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Fasulyelerimizi sudan geçirelim suyunu süzelim ve doğrayalım.
  2. Ardından tavamıza sıvı yağını ekleyelim ve yemeklik doğranmış soğanımızı ekleyelim.
  3. Soğanımız kavrulunca doğranmış fasulyemizi ekleyip 15 dakika kadar kavuralım.
  4. Ardından pul biberini ekleyelim karıştıralım ocaktan alalım servis edelim ????
Fasulye Turşusu Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst