celikci
New member
Karşılaştırma giderek artan hale geliyor ve hiçbiri geri adım atmak istemiyor. “Beni evde üç hafta terk etseydim hiçbir şey söylemezdim, çünkü diğer insanlarla da kalmanız gerektiğini anlıyorum. Bana değer vermediğin, öpücüğe ve beni rahatsız ettiğini deneyimlediğimiz her şeye”, talip patladı. “Bir nedenden dolayı duygusal bir şey inşa etmedim: Belli bir noktada, bazılarınızla ya da üçünüzle beni açıp söyleyebileceğim bir an gelecek. Endişe duyduğum sürece, kendinize bir öpücük vermekten çok daha samimi. Sadece bize iki öpücük vermek için değil, birbirimizi tanımak için buradayız”, Tronista. Ve ekliyor: “Bana söyleyebilmek ve daha fazlası olduğunu ve kendinizi tanıtmadığınızı bile anlamanızı sağlamak için bir dış cephe düzenledim. Bunun ne anlama geldiğini biliyor musun? Menefreghism”, Thunders Gianmarco. “Yüzeyselsin, empatik değilsin. Bana hiçbir şey vermedin ve hiçbir şey göstermedin”, karşı saldırı Cristina. “Yüzeyselim, haklısın,” diye bitiriyor Tronista. Sıkı çatışmadan sonra Gianmarco, Francesca di Ballare'den sorar ve Cristina “erkek ve kadın” çalışmasını gözyaşlarına bırakır. Başka bir vesileyle açıklığa kavuşturabilirler, yoksa talip bilgiyi kesin olarak durduran ilk kişi olacak Gianmarco STYI?