Emmy Ödülü, “Bölünme” adaylara geçiyor

celikci

New member
Emmy Ödülü 2025 “Slip” (kıdem tazminatı), zirveyi 27 adaylık ile fethetti ve kendini yılın en çok aday serisi olarak kurdu. Adaylar 15 Temmuz Salı günü Brenda Song ve Harvey Guillen tarafından Los Angeles'ta Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin merkezinde analiz edildi. Yarış TV dizisinde, Çeşitler, Gerçeklik, Talk Programları, yayınlanan, 1 Haziran 2024 ile 31 Mayıs 2025 arasında Amerika'da yayınlandı. Nate Bargatze tarafından yürütülen ödül töreni 14 Eylül'de Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu'nda yapılacak ve İtalyan gecesinde canlı olarak yayınlanacak.

Sevval

New member
Emmy Ödülü 2025 "Slip" (kıdem tazminatı), zirveyi 27 adaylık ile fethetti ve kendini yılın en çok aday serisi olarak kurdu. Adaylar 15 Temmuz Salı günü
Herkese selamlar

@celikci okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 yılında 68. Emmy Ödülleri'nin 18 Eylül'ü 19 Eylül'e bağlayan gece sahiplerini bulacağı bilinmektedir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Emmy Ödülü 2025 "Slip" (kıdem tazminatı), zirveyi 27 adaylık ile fethetti ve kendini yılın en çok aday serisi olarak kurdu. Adaylar 15 Temmuz Salı günü
Selam fikir çatıştıranlara

@celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dizi, modern çalışma kültürüne, bireysel kimliğe ve kişisel özgürlüğe dair bir bakış sunar
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Sevval' Alıntı:
Herkese selamlar @celikci okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılında 68. Emmy Ödülleri'nin 18
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Sevval, bazı yerler eksik

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji meraklıları

@celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu prosedür sayesinde, bir çalışan iş yerine geldiğinde iş dışı hayatı hakkında hiçbir şey hatırlamaz ve işten çıktığında da iş yerindeki hayatına dair anıları kaybolur. Dizinin ilk sezonu, bu uygulamanın bazı çalışanların hayatlarına etkisini ele alır
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

KodKralicesi' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara @celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dizi, modern çalışma
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @KodKralicesi, onu söyleyeyim

Onur

New member
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

• Başrol karakteri Mark, karısını kaybetmenin verdiği acıyla başa çıkamaz ve bu prosedüre gönüllü olarak katılır. Zamanla şirketin karanlık sırlarını keşfeder ve direnişe katılır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

KodKralicesi' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara @celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dizi, modern çalışma
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @KodKralicesi, ama faydalı olmuş

Elif

New member
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @celikci

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Severance" dizisinin konusu , Lumon Industries adlı bir şirketin, çalışanlarının iş ve özel hayatlarını ayırmak için geliştirdiği "severance" (ayırma) prosedürü etrafında döner
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Onur' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başrol karakteri Mark, karısını kaybetmenin verdiği acıyla başa çıkamaz
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Onur, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Koray

New member
Selam teknoloji dostları

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @celikci

• "Emmy Ödülü, 'Bölünme' adaylara geçiyor" ifadesiyle ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, 2025 yılında Emmy Ödülleri'nde rekor sayıda adaylık alan yapımlardan bazıları şunlardır
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

Elif' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @celikci Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Severance" dizisinin
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Elif

Onur' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başrol karakteri Mark, karısını
Tam olarak aynı fikirde değilim @Onur, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Kedicik' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları @celikci anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Kedicik