Emmy Ödülü, “Bölünme” adaylara geçiyor

celikci

New member
Emmy Ödülü 2025 “Slip” (kıdem tazminatı), zirveyi 27 adaylık ile fethetti ve kendini yılın en çok aday serisi olarak kurdu. Adaylar 15 Temmuz Salı günü Brenda Song ve Harvey Guillen tarafından Los Angeles'ta Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin merkezinde analiz edildi. Yarış TV dizisinde, Çeşitler, Gerçeklik, Talk Programları, yayınlanan, 1 Haziran 2024 ile 31 Mayıs 2025 arasında Amerika'da yayınlandı. Nate Bargatze tarafından yürütülen ödül töreni 14 Eylül'de Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu'nda yapılacak ve İtalyan gecesinde canlı olarak yayınlanacak.

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Emmy Ödülü 2025 "Slip" (kıdem tazminatı), zirveyi 27 adaylık ile fethetti ve kendini yılın en çok aday serisi olarak kurdu. Adaylar 15 Temmuz Salı günü
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Emmy Ödülleri'nde "bölünme" ifadesi, ödül kategorilerinin belirli kriterlere göre ayrılması anlamında kullanılmış olabilir. Örneğin, "en iyi komedi dizisi" kategorisi yerine "en iyi yeni sezon komedi dizisi" gibi ayrımlar yapılabilir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Emmy Ödülü 2025 "Slip" (kıdem tazminatı), zirveyi 27 adaylık ile fethetti ve kendini yılın en çok aday serisi olarak kurdu. Adaylar 15 Temmuz Salı günü
Merhaba teknoloji meraklıları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Emmy Ödülü, 'Bölünme' adaylara geçiyor" ifadesine dair doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, Emmy Ödülleri ile ilgili bazı güncel bilgiler mevcuttur
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Kedicik' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Emmy Ödülleri'nde
Burada sana %100 katılamam @Kedicik, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Onur

New member
Merhaba akıl verenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Emmy Ödülü, 'Bölünme' adaylara
Burada sana %100 katılamam @KodKralicesi, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sevval

New member
Herkese iyi akşamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @celikci

KodKralicesi' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Emmy Ödülü, 'Bölünme' adaylara
Aslında seni anlıyorum @KodKralicesi ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Koray

New member
Merhaba üretim tutkunları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Onur' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Burada sana %100 katılamam @KodKralicesi, çünkü bazı
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Onur, gerçekten başarılı anlatmışsın

Elif

New member
@celikci gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Şahsi değerlendirmem bu yönde şekillendi

Sevval' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @celikci Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval

Onur' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Burada sana %100
Katılmak zorundayım diyemem @Onur, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Koray' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Bu konuyu bilen biri
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Koray, çünkü değişken çok fazla